Βικτόρια Μπέκαμ
Βικτόρια Μπέκαμ © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

H Βικτόρια Μπέκαμ «κακιά πεθερά» με τη νύφη της, Νίκολα Πελτζ

«Δεν αντέχουν η μια την άλλη και δεν μιλάνε» αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον τους

62224-137655.jpg
Newsroom |

Βικτόρια Μπέκαμ: Δεν έχει καμία επαφή με την σύζυγο του Μπρούκλιν, Νίκολα Πελτζ. 

Σε κατάσταση «ψυχρού πολέμου» φέρονται να είναι η Βικτόρια Μπέκαμ και η νύφη της, Νίκολα Πέλτζ. 

«Δεν αντέχουν η μια την άλλη και δεν μιλάνε», είπε στο Page Six πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας η οποία πρόσθεσε ότι η Πελτζ δεν ήθελε η μέλλουσα πεθερά της να έχει «καμία σχέση με τον σχεδιασμό του γάμου».

Μάλιστα, αν και η Βικτόρια Μπέκαμ έχει έναν από τους διασημότερους οίκους μόδας στο Λονδίνο, η νύφη της δεν φόρεσε ούτε ένα ρούχο της στους τριήμερους εορτασμούς του γάμου της με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ.

Ένα άλλο στοιχείο που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η κατάσταση δεν ήταν πάντα έτσι. Σύμφωνα με την Daily Mail, πέρυσι το καλοκαίρι, στους τρεις μήνες μεταξύ των αρχών Ιουνίου και των τέλους Αυγούστου, η Βικτόρια έκανε like σε 20 από τις αναρτήσεις της Nicola, γράφοντας στις 29 Αυγούστου: «Φιλιά! Σε αγαπάμε!».

Ο γάμος της Νίκολα Πελτζ με τον Μπρούκλιν Μπέκαμ στην έπαυλη της οικογένειας Πελτζ στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα στις αρχές Απριλίου ήταν ένας από τους ακριβότερους που έχουν γίνει ποτέ στις ΗΠΑ. Μόνο το νυφικό, με την υπογραφή Valentino, λέγεται ότι κόστισε 76 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας – η νύφη φόρεσε επίσης ένα λευκό κοστούμι του οίκου Dior και ένα δεύτερο νυφικό από τον οίκο Versace.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice