Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στη δημοσιότητα βίντεο που τσακώνεται με τα παιδιά της

Δείτε τα βίντεο

Newsroom |

Δύο βίντεο με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς να τσακώνεται με τους γιους της δημοσίευσε ο πρώην σύζυγός της, Κέβιν Φέντερλαϊν.

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση μεταξύ Μπρίτνεϊ Σπίαρς και Κέβιν Φέντερλαϊν με τον πρώην σύζυγο της τραγουδίστριας να δημοσιεύει μια σειρά από βίντεο με τους γιους του να τσακώνονται με τη μητέρα τους.

Να θυμίσουμε πως ο Φέντερλαϊν αποκάλυψε την περασμένη εβδομάδα ότι οι γιοι τους Σον, 16 ετών, και ο 15χρονος Τζέιντεν δεν επιθυμούν πλέον να περνούν χρόνο με την 40χρονη μητέρα τους.

Η ίδια η Σπίαρς δήλωσε συντετριμμένη όταν ο πρώην σύζυγός της μίλησε για την οικογενειακή τους ρήξη και προχώρησε στη δημοσίευση μηνυμάτων που του έστειλε, συμπεριλαμβανομένου ενός που κατηγορεί τον Φέντερλαϊν, ότι εξέθεσε τους ανήλικους γιους στη μαριχουάνα.

Προ ημερών, ο Φέντερλαϊν έκανε ενεργό ξανά έναν παλαιότερο λογαριασμό του στο Instagram και δημοσίευσε αποσπάσματα από τον καβγά που είχαν τα αγόρια με τη μητέρα τους πριν από τέσσερα χρόνια.

«Δεν μπορώ να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα έχουν περάσει», έγραψε ο πατέρας των αγοριών.

«Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο που τράβηξαν τα αγόρια όταν ήταν 11 και 12 ετών. Αυτό δεν είναι καν το χειρότερο. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτερα από αυτό. Ποτέ μην φοβάσαι την αλήθεια», αναφέρει.

Στο ένα βίντεο φαίνεται το ένα αγόρι να της λέει: «Έρχεσαι εδώ μέσα, όταν προσπαθούμε να πάμε για ύπνο, και λες...». Η Σπίαρς τον διακόπτει, απαντώντας του: «Είναι το σπίτι μου».

Ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής της συνεχίζει: «Αυτό είναι το σπίτι μου. Αν θέλω να έρθω εδώ μέσα και να σου δώσω λοσιόν για το πρόσωπό σου, επειδή είναι τραχύ, και μου πεις "όχι, είναι εντάξει, είναι εντάξει" - λοιπόν, δεν είναι εντάξει. Καλύτερα να αρχίσετε να με σέβεστε όλοι σας, καταλάβατε; Πρέπει όλοι σας να αρχίσετε να μου φέρεστε σαν γυναίκα με αξία. Είμαι γυναίκα, εντάξει; Να είστε ευγενικοί μαζί μου. Καταλάβατε;».

Στο δεύτερο, που είναι τραβηγμένο από ένα αυτοκίνητο της οικογένειας, η Σπίαρς πήρε το τηλέφωνο του 12χρονου γιου της επειδή αρνήθηκε να φορέσει παπούτσια όταν πήγαν σε ένα παγωτατζίδικο. «Έχετε χάσει το μυαλό σας;» τους φωνάζει. Ένα από τα αγόρια ανταπαντά: «Έχετε χάσει το δικό σας;». Και προσθέτει: «Δεν σε νοιάζει». Η Σπίαρς λέει: «Με νοιάζει και είμαι σοκαρισμένη. Έχω σοκαριστεί πάρα πολύ μαζί σας. Και δεν ξέρω τι να κάνω. Και σε φοβάμαι, γιατί είσαι παράξενος, γιατί περνάς εφηβεία».

Ο γιος της απαντά: «Αν νοιαζόσουν πραγματικά δεν θα μου έπαιρνες το τηλέφωνο».