Η Adele αποκάλυψε τη χειρότερη στιγμή στην καριέρα της

Η διάσημη τραγουδίστρια ετοιμάζεται για τα νέα live της στο Λας Βέγκας

Adele: Η βραβευμένη με Grammy 34χρονη τραγουδίστρια ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες για τα shows στο Λας Βέγκας, που θέλησε να αναβάλλει, τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι διάσημοι καλλιτέχνες σίγουρα έχουν πίσω τους καριέρες με μοναδικές και ξεχωριστές εμπειρίες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως μέσα σε αυτές δεν υπάρχουν και οι άσχημες στιγμές. Η διάσημη τραγουδίστρια Adele αποκάλυψε τη χειρότερη από αυτές με συνέντευξή της στο περιοδικό Elle.

Η αναφορά αυτή ήρθε έξι μήνες μετά την ακύρωση της περιοδείας της στο Λας Βέγκας. Τον περασμένο Ιανουάριο η Adele ανακοίνωσε πως πολλά μέλη του crew βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό και έτσι αναγκάστηκε να αφήσει στην άκρη το Weekends with Adele στο Colosseum at Ceasars Palace. Την ίδια ώρα πολλοί ανέφεραν, πως οι λόγοι είναι και άλλοι,  χωρίς να είναι γίνει κάτι γνωστό. Η συνέντευξή της έφερε στο φως περισσότερες λεπτομέρειες από εκείνη την περίοδο, μία περίοδο που η πασίγνωστη 34χρονη τραγουδίστρια από το Λονδίνο σίγουρα δεν θέλει να θυμάται. 

«Σίγουρα δεν ήταν μόνο ο Covid - 19. Τα show δεν είχαν αυτό που ήθελα εγώ. Δεν είχαν ψυχή και η σκηνή ήταν στημένη με εντελώς λάθος τρόπο. Όλα αυτά με έκαναν να αισθάνομαι μακριά από τη μπάντα μου και ελειψε καθαρά η οικειότητα άλλων φορών. Προσπάθησα όμως πάρα πολύ να το φέρω εις πέρας σε αυτό το προβληματικό περιβάλλον» ανέφερε η Adele και συνέχισε λέγοντας «Από την άλλη το τεράστιο μέγεθος του Colosseum δεν βοήθησε. Η διοργάνωση είχε σχεδιάσει ένα εφέ με νερό, το οποίο ήταν εξαιρετική ιδέα για μερικά τραγούδια αλλά μετά από λίγο απλά βρισκόταν εκεί».

Αυτό που την έκανε να πάρει την απόφασή της έλαβε χώρα στην τελευταία πρόβα πριν το live, όταν τραγούδησε ακαπέλα στα άδεια καθίσματα. «Εκεί το κατάλαβα. Αυτή θα έπρεπε να ήταν η πιο ξεχωριστή στιγμή του show, όμως ένιωθα να λείπει η οικειότητα ανάμεσα σε έμενα και τους μουσικούς» ανέφερε η τραγουδίστρια. 

Η Adele εκείνη την περίοδο είχε μόλις κυκλοφορήσει τον τέταρτο της δίσκο με την ονομασία «30» και η απόφαση της αναβολής ήταν πολύ δύσκολη. «Οι πρώτοι μήνες ήταν πολύ έντονοι και με βεβαιότητα αποτελούν τη χειρότερη στιγμή στην καριέρα μου. Ήμουν πολύ πληγωμένη, όμως βαθιά μέσα μου ένιωθα πως ήταν η σωστή απόφαση. Η αυτοπεποίθηση μου ανέβηκε, καθώς ήταν κάτι πολύ θαρραλεό. Δεν ήθελα απλά να κάνω ένα live για να λέω ότι το έκανα και να απογοητεύσω τον κόσμο. Πιστεύω ότι πολλοί στη θέση μου θα το έκαναν διαφορετικά» αποκάλυψε η βραβευμένη με Grammy ερμηνεύτρια. 

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πλέον η Adele ετοιμάζεται για τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών από τις 18 Νοεμβρίου εώς τις 25 Μαρτίου 2023 και στις 24 ήδη προγραμματισμένες εμφανίσεις να προστίθενται 8 καινούργιες. Παράλληλα το concept θα είναι διαφορετικό. «Θέλω να πω με τον τρόπο μου την ιστορία της ζωής μου. Ξέρω πως δεν είμαι 60 ετών και δεν έχω πίσω μου μια καριέρα με πολλούς δίσκους, όμως νιώθω πως είναι η στιγμή. Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα γι’ αυτό και έχει να κάνει αποκλειστικά με τη μουσική. Σίγουρα θα γεμίσει τον κόσμο με νοσταλγία» είπε η λονδρέζα τραγουδίστρια κλείνοντας και τη συνεντευξή της. 

Σίγουρα οι εμφανίσεις της μεγάλης τραγουδίστριας αναμένονται με ενδιαφέρον, με πολλούς τεχνικούς να δουλεύουν γι’ αυτές σε ένα τελικό αποτέλεσμα, που είναι λογικό να συναρπάσει τους κατόχους εισιτηρίων.