Σάρον Στόουν: Ένας νεότερος άντρας την παράτησε όταν αρνήθηκε να κάνει μπότοξ
Σάρον Στόουν © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Σάρον Στόουν: Νεότερος άντρας την παράτησε επειδή δεν έκανε μπότοξ

Τι είπε για τον σεξισμό στο Χόλυγουντ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σάρον Στοούν: Την απέρριψε νεότερος άνδρας επειδή δεν έκανε μπότοξ. 

Η Σάρον Στόουν μίλησε στη Vogue Arabia και αποκάλυψε ότι την παράτησε ένας νεότερος άντρας όταν αρνήθηκε να κάνει μπότοξ, αφού το εγκεφαλικό επεισόδιο μετέτρεψε τις αισθητικές επεμβάσεις από χαριτωμένη πολυτέλεια σε οδυνηρή νευρολογική ανάγκη.

Μάλιστα η ίδια ανέφερε ότι η σχέση τους τερματίστηκε λίγο αργότερα, καθώς η απάντησή της σε αυτό που της ζήτησε ήταν: «Θα ήταν μάλλον πολύ καλό για τον εγωισμό σου και τον δικό μου αν το έκανα». Στη συνέχεια η Σάρον Στόουν θυμήθηκε: «Τον είδα άλλη μια φορά μετά από αυτό και μετά δεν ενδιαφερόταν να με ξαναδεί». Η ίδια δεν αποκάλυψε ποιος ήταν ο πρώην σύντροφός της που την παράτησε.

Η Στόουν αναθεώρησε τη στάση της μετά από ένα ανεύρυσμα που υπέστη το 2001, το οποίο παραλίγο να τη σκοτώσει, απαιτώντας επτάωρη χειρουργική επέμβαση και μια μακρά διαδικασία ανάρρωσης.

Η βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιός παραπονέθηκε ότι μετά τα 45, «οι γυναίκες γίνονται αόρατες» σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από σεξισμό και πρόσθεσε «Νομίζω ότι μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του υπόλοιπου γυναικείου πλανήτη όταν λέω ότι υπάρχει μια γιγαντιαία προσπάθεια να μας κάνουν να μην αισθανόμαστε ελεύθερες και να αισθανόμαστε καταπιεσμένες. Και δεν το δέχομαι… Νιώθω ότι αυτή είναι η πιο συναρπαστική και δημιουργική περίοδος της ζωής μου. Αισθάνομαι πραγματικά, πραγματικά ευτυχισμένη. Ποτέ δεν ήμουν τόσο χαρούμενη». 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice