Ανησυχία για την εικόνα της Κάρα Ντελεβίν στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης
Η Κάρα Ντελεβίν στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης © Twitter/@patrickadney11
Celebrities

Ανησυχία για την εικόνα της Κάρα Ντελεβίν στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης

Χωρίς παπούτσια και με «νευρικές κινήσεις» το μοντέλο

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κάρα Ντελεβίν: Βίντεο και εικόνες με το μοντέλο να βρίσκεται σε κακή κατάσταση στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Ανησυχία προκαλεί η εικόνα της Κάρα Ντελεβίν από το αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.

Το διάσημο μοντέλο εθεάθη εμφανώς ατημέλητο, χωρίς παπούτσια και με «αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά» σύμφωνα με τις μαρτυρίες, χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που διεκδικούν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας.

Στις φωτογραφίες εμφανίζεται να μιλάει στο τηλέφωνο, να σκύβει, να αφήνει το τηλέφωνό της και να περπατάει δείχνοντας πολύ νευρική και σαν να μην μπορεί να σταματήσει να κινείται. Κάποια στιγμή μάλιστα, της έπεσε το κινητό από τα χέρια, το έπιασε, αλλά της έπεσε ξανά σε κλάσματα δευτερολέπτων. 

 Η Κάρα Ντελεβίν φαινόταν να κινείται νευρικά ενώ κάπνιζε διαρκώς.

Τόσο η εικόνα της, όσο και η συμπεριφορά της έγιναν αντικείμενο συζήτησης στα social media με τους περισσότερους από τους χρήστες να κάνουν λόγο για εθισμό στα ναρκωτικά και να ανησυχούν για την υγεία της.

Πληροφορίες της DailyMail αναφέρουν πως καθυστέρησε περίπου δύο ώρες για την πτήση της. Φαίνεται πως τελικά το αεροσκάφος στο οποίο επιβιβάστηκε δεν απογειώθηκε ποτέ κι έτσι το μοντέλο αποχώρησε από το αεροδρόμιο σε παρόμοια κατάσταση. Με τη βοηθό της και δύο ακόμη άνδρες ασφαλείας, επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό τζετ του Jay-Z, με το οποίο προφανώς ήταν προγραμματισμένο να κάνει κάποια πτήση, ωστόσο, 45 λεπτά αργότερα, για άγνωστο λόγο, αποβιβάστηκε και η πτήση δεν έγινε ποτέ.

Δεν είναι σαφές, όπως σημειώνει η «Daily Μail», αν ζητήθηκε από την Ντελεβίν να εγκαταλείψει το αεροπλάνο ή συνέβη κάτι άλλο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, όπως αποκαλύπτει πηγή προσκείμενη στην οικογένεια Ντελεβίν, οι γονείς της σκέφτονται να πάρουν τα μέτρα τους για να βοηθήσουν την κόρη τους να βγει από το προφανές αδιέξοδο. Φίλοι της έχουν εκφράσει ανησυχία για την ψυχική της υγεία το τελευταίο διάστημα, ωστόσο έχει ανθρώπους στο πλάι της που την υποστηρίζουν και βρίσκονται δίπλα της σε κάθε βήμα.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice