Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ © EPA/HANNAH MCKAY
Celebrities

Avatar 2: Η Κέιτ Γουίνσλετ έμεινε κάτω από το νερό για 7 λεπτά

Οι πρώτες εικόνες από τα υποβρύχια γυρίσματα

62224-137655.jpg
Newsroom |

Στα γυρίσματα του «Avatar: Ο Δρόμος του Νερού» η Κέιτ Γουίνσλετ έσπασε το ρεκόρ του Τομ Κρουζ με τη μεγαλύτερη παραμονή κάτω από το νερό.

Η ταινία «Avatar: The Way of Water» κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο και το ενδιαφέρον του κόσμου είναι τεράστιο. Στις νέες προσθήκες του καστ είναι και η Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία είχε συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον στην οσκαρική ταινία «Τιτανικός». 

Όπως και η Σιγκούρνι Γουίβερ, έτσι και η Κέιτ Γουίνσλετ, έλαβε ειδική εκπαίδευση, προκειμένου να μπορεί να κρατά την αναπνοή της για αρκετά λεπτά μέσα στο νερό.

Το σίκουελ του Avatar είναι γεμάτο σκηνές με υποβρύχιες λήψεις. Η Κέιτ Γουίνσλετ υποδύεται τη Ρόναλ, την αρχηγό των Metkayina (φυλής των Navi) στον πλανήτη Πανδώρα.

Η Κέιτ Γουίνσλετ για τα υποβρύχια γυρίσματα του «Avatar: The Way of Water»

Μιλώντας στο περιοδικό Empire, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που υποδύεται: «Είναι δυνατή. Μια πολεμίστρια. Ακόμα και μπροστά σε σοβαρό κίνδυνο, και με ένα αγέννητο μωρό στο σκάφος, εξακολουθεί να ενώνεται με τον λαό της και να μάχεται για ό,τι της είναι πιο πολύτιμο. Την οικογένειά της και το σπίτι τους».

Η ηθοποιός Μπέιλι Μπας, κινηματογραφική κόρη της Γουίνσλετ στην ταινία «Avatar: Ο δρόμος του νερού», αποκάλυψε και ένα ρεκόρ που σημειώθηκε.

Το ρεκόρ κατάδυσης που κρατούσε ο Τομ Κρουζ και έσπασε η Κέιτ Γουίνσλετ

«Έσπασε ρεκόρ κατάδυσης, καθώς ήταν για 7 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, κάτω από το νερό» δήλωσε. Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε ο Τομ Κρουζ στα γυρίσματα του «Mission Impossible: Rogue Nation» με 6 λεπτά.

Για την παραμονή της κάτω από το νερό στα γυρίσματα του «Avatar: The Way of Water» η Κέιτ Γουίνσλετ ανέφερε: «Ήταν υπέροχο και ήμουν πολύ περήφανη για τον εαυτό μου και πιθανότατα δεν θα μπορέσω ποτέ να το κάνω ξανά. Η επιτυχία ήρθε στο τέλος μιας αρκετά έντονης προπόνησης τεσσάρων εβδομάδων και ήταν στη δεξαμενή κατάδυσης. Αλλά μου άρεσε».

Avatar: The Way of Water | Official Teaser Trailer

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice