Adam Devine
Adam Devine © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Ο Αdam Devine ζητά να μην τον μπερδεύουν με τον Adam Levine

«Είμαι σαφώς καλύτερος τραγουδιστής»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Adam Devine: Δεν είμαι ο Adam Levine. 

Ο Adam Devine δεν θέλει να συγχέεται με τον Adam Levine. Ο πρωταγωνιστής του «Pitch Perfect» από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αφού ο κόσμος τον μπέρδεψε με τον frontman των Maroon 5 εν μέσω του σκανδάλου απιστίας του.

«Απλά θέλω να δημοσιεύσω αυτό και να πω ότι η γυναίκα μου @chloebridges και εγώ τα πάμε περίφημα και δυνατά», έγραψε ο 38χρονος Devine στη λεζάντα μιας φωτογραφίας στο Instagram με τον ίδιο και την Chloe Bridges, την οποία παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2021.

«Δεν είμαι ο Adam Levine. Είναι διαφορετικός τύπος και χειρότερος τραγουδιστής», αστειεύτηκε.

Οι «παράνομες» συνομιλίες του Άνταμ Λεβίν τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να βέπουν το φως της δημοσιότητας και να φέρνουν στην επιφάνεια τα μυστικά του frontman των Maroon 5. Μετά τη δημόσια καταγγελία του μοντέλου του Instagram με το όνομα Σάμνερ Στροχ, η οποία ισχυρίστηκε πως διατηρούσε σχέση με τον Λεβίν, λίγο πριν εκείνος ανακοινώσει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του, Μπεχάτι Πρίνσλοου, όλο και περισσότερες κοπέλες δημοσιεύουν στιγμιότυπα από τις συνομιλίες τους με τον τραγουδιστή.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice