Μπραντ Πιτ
Μπράντ Πιτ © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Μπραντ Πιτ – Έμιλι Ραταϊκόφσκι: To νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Αμφότεροι είναι ελεύθεροι εδώ και καιρό

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπραντ Πιτ – Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ;

Ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έχουν βγει μερικά ραντεβού, όπως επιβεβαιώνουν πηγές στο Page Six, αλλά δεν είναι ακόμα κάτι επίσημα.

Πρόσωπο που γνωρίζει καλά όσα συμβαίνουν στο Χόλιγουντ δήλωσε στο Page Six: «Οι άνθρωποι κάνουν εικασίες για αυτό το θέμα εδώ και λίγο καιρό. Ο Μπραντ δεν βγαίνει με καμία. Τον είδαν δύο φορές μαζί με την Ρατακόφσκι».

Η ίδια πηγή σημειώνει ότι έχουν δει τον Μπραντ Πιτ και με άλλους ανθρώπους τους τελευταίους μήνες και ότι δεν βγαίνει με καμία συγκεκριμένα. Ωστόσο προσθέτει με νόημα: “Μείνετε συντονισμένοι…”

Αυτή η αινιγματική δήλωση ανάβει ξανά φωτιές για το τι συμβαίνει μεταξύ τους. Δεν είναι σαφές πότε σταμάτησαν οι συναντήσεις μεταξύ του 58χρονου ηθοποιού και του 31χρονου μοντέλου, αναφέρει το Page Six.

Μια πηγή δήλωσε στα τέλη Αυγούστου ότι «Της ζήτησε να βγουν και εκείνη είπε ναι. Πάντα ο Μπραντ ήταν χαριτωμένος, και έτσι όπως το έβλεπε, τι είχε να χάσει;»

Ο Πιτ εξακολουθεί να βιώνει το φαινομενικά ατελείωτο διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί, ενώ η Ρατακόφσκι χώρισε έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου με τον Μπέαρ ΜακΚλαρντ, αφού φέρεται να την απάτησε. Ο Μπέαρ-ΜακΚλαρντ δεν έχει σχολιάσει δημόσια τους ισχυρισμούς περί απιστίας.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice