Πάρις Χίλτον: «Δεν είμαι μια χαζή ξανθιά όπως κάποιοι νόμιζαν»

«Ήμουν καλή στο να προσποιούμαι»

Newsroom |

Πάρις Χίλτον: «Θέλω να δείξω στα κορίτσια ότι μπορείς να φοράς ροζ, γόβα και να είσαι το αφεντικό».

H Πάρις Χίλτον μίλησε στο ισπανικό InStyle και δήλωσε πως η εικόνα που «έδειχνε» στον κόσμο δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι δεν είμαι μια χαζή ξανθιά, αλλά ότι ήμουν πολύ καλή στο να προσποιούμαι», εξήγησε αρχικά. «Θέλω να δείξω στα κορίτσια ότι μπορείς να φοράς ροζ, να φοράς στιλέτο και να είσαι ακόμα το αφεντικό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όπως αποκάλυψε η Πάρις Χίλτον τα πρώτα χρόνια της καριέρας της χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά και χωρίς βοήθεια. «Τα πρώτα χρόνια δεν είχα ούτε στιλίστα, ούτε μάνατζερ, ούτε δημοσιογράφους κοντά μου. Πολλές φορές, άνθρωποι της υψηλής κοινωνίας της Νέας Υόρκης θα ρωτούσαν “γιατί αυτό το κορίτσι είναι ντυμένο έτσι;”. Ποτέ μου δεν ακολουθούσα τις τάσεις, μου άρεσε να δημιουργώ», δήλωσε.

Σημείωσε μάλιστα, πως μέχρι σήμερα, οι φωτογραφίες και οι εμφανίσεις της έχουν εμπνεύσει πολλά νέα κορίτσια. «Είναι υπέροχο να βλέπω ότι οι φωτογραφίες και η εμφάνισή μου συνεχίζουν να εμπνέουν. Είναι διασκεδαστικό να παρακολουθώ την επιρροή που είχα στην ποπ κουλτούρα τις δύο τελευταίες δεκαετίες», αναφέρει και τονίζει: «Είμαι ευγενική, αυθεντική και ακόμα φοράω ροζ», δήλωσε.

Τέλος, ανέφερε πως αυτό που τη βοήθησε να κατανοήσει τον εαυτό της καλύτερα ήταν το ντοκιμαντέρ που έφτιαξε για τον εαυτό της. «Η ζωή μου άλλαξε δραματικά με την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ μου "This is Paris". Δεν ήξερα ποιαήμουν πριν από την κυκλοφορία του. Έμαθα πολλά για τον εαυτό μου και συνεχίζω να το κάνω», αναφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι η Πάρις Χίλτον υποστηρίζει εδώ και καιρό την υιοθέτηση ομοσπονδιακού νόμου που θα διασφαλίζει την προστασία από κακοποίηση και παραμέληση νέων που διαμένουν σε δομές φροντίδας.

Η Χίλτον έχει μιλήσει ανοιχτά για το ιστορικό της με κακοποίηση στο εν λόγω ντοκιμαντέρ όπου αποκάλυψε ότι υπέστη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της φοίτησής της στο Provo Canyon School, οικοτροφείο στη Γιούτα για προβληματικούς εφήβους.

«Ήμουν καθημερινά σχεδόν χωρίς ύπνο. Δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Με ανάγκαζαν να ξαπλώνω σε ένα τραπέζι, να ανοίγω τα πόδια μου και να κάνω γυναικολογικές εξετάσεις. Θυμάμαι ότι έκλαιγα και εκείνοι με πίεζαν. Μου έλεγαν να σκάσω και να κάνω ησυχία. Όταν πάλευα να ξεφύγω, με απειλούσαν ότι θα μπω στην απομόνωση», περιέγραφε τότε η Χίλτον.