Πώς φέρεται να χαρακτήρισε ο Μπραντ Πιτ την Έμιλι Ρατακόφσκι

Δεν επιβεβαιώνεται ωστόσο αν είναι ζευγάρι

Newsroom |

Mπραντ Πιτ για Έμιλι Ρατακόφκσι: «Είναι ό,τι πιο hot υπάρχει στον πλανήτη» -

Με τις φήμες που θέλουν τον Μπραντ Πιτ να βγαίνει με την ελεύθερη πλέον Έμιλι Ραταϊκόφσκι να οργιάζουν ο σταρ φέρεται να δήλωσε λέξη προς λέξη ότι «Πιστεύει πως η Έμιλι είναι το πιο καυτό κορίτσι στον πλανήτη».

Σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα των αμερικανικών tabloids το 31χρονο μοντέλο έχει σχέση με τον Brad Pitt τονίζοντας ότι ο 58χρονος ηθοποιός την είχε προσέξει από την πρώτη φορά που είχαν γνωριστεί. «Ο Brad προσπαθούσε να πλησιάσει την Emily στο πάρτι των Όσκαρ του Vanity Fair του 2020», είπε μια πηγή.

Όπως αναφέρουν, όμως, νέα δημοσιεύματα οι δύο σταρ βγαίνουν πολύ συχνά μαζί αλλά ακόμα δεν γνωρίζουν αν πρόκειται για μια σοβαρή σχέση. Φίλοι του ζευγαριού δήλωσαν ότι οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί αλλά δεν βγαίνουν επίσημα.

Kοινός φίλος των δύο διασήμων λέει στη Page Six: «Ο κόσμος κάνει εικασίες για αυτό το θέμα εδώ και λίγο καιρό. Ο Μπραντ δεν είναι σε σχέση με καμία. Έχουν βγει δύο φορές».

Το αστέρι του «Gone Girl» πρόσφατα πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό του Σεμπάστιαν Μπέαρ Μακ Κλαρντ, αφού φέρεται να την απάτησε πολλές φορές κατά τη διάρκεια του γάμου τους, που διήρκησε τέσσερα χρόνια.