Μάργκοτ Ρόμπι - Κάρα Ντελεβίν
Μάργκοτ Ρόμπι - Κάρα Ντελεβίν © EPA
Celebrities

Στο νοσοκομείο φωτογράφος που επιχείρησε να απαθανατίσει τις Μάργκοτ Ρόμπι και Κάρα Ντελεβίν

Πώς τον ακινητοποίησαν οι σωματοφύλακές τους

looksiteblackandwhite.jpg
Look Team |

Μάργκοτ Ρόμπι - Κάρα Ντελεβίν: Η επίθεση της ασφάλειάς τους σε φωτογράφο στο Μπουένος Άιρες - Το παραλίγο ατύχημα

Στόχος παπαράτσι έγιναν η Μάργκοτ Ρόμπι και η Κάρα Ντελεβίν, κατά τη διάρκεια κοινού τους ταξιδιού στο Μπουένος Άιρες. Φωτογράφος τις εντόπισε σε νυχτερινή τους έξοδο και τις έβγαλε φωτογραφίες, με τους άνδρες της ασφάλειάς τους να τον ακινητοποιούν. 

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, άνδρες της ασφάλειάς τους βρέθηκαν κοντά τους και αφού έσπρωξαν τον παπαράτσι μακριά, τον ακινητοποίησαν, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Η DailyMail αναφέρει ότι του έσπασαν το χέρι, σε περίπτωση που προσπαθούσε ξανά να φωτογραφίσει τις δύο φίλες. Οι τοπικές αστυνομικές αρχές επενέβησαν για να βοηθήσουν, συλλαμβάνοντας τους δύο σωματοφύλακες και μεταφέροντας τον παπαράτσι στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Στο ΤΜΖ δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που δείχνουν τον φωτογράφο Pedro Orquera σε φορείο, με κολάρο στον λαιμό.Ο άνδρας φέρεται να μπήκε μπροστά στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο ηθοποιοί, σε ένα επεισόδιο στο οποίο λίγο έλειψε να τραυματιστούν, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, μιας και ο οδηγός του οχήματος αιφνιδιάστηκε και αποπειράθηκε να οδηγήσει για να φύγει.

Το ταξίδι με τη Μάργκοτ Ρόμπι μετά τις φήμες για την υγεία της Κάρα Ντελεβίν

Η Κάρα Ντελεβίν είχε έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, καθώς δημοσιεύματα την ήθελαν να αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού και ψυχικές διαταραχές. Το διάσημο μοντέλο εθεάθη τον προηγούμενο μήνα εμφανώς ατημέλητο, χωρίς παπούτσια και με «αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά» σύμφωνα με τις μαρτυρίες, χωρίς να θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που διεκδικούν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας.

Στις φωτογραφίες εμφανίζεται να μιλάει στο τηλέφωνο, να σκύβει, να αφήνει το τηλέφωνό της και να περπατάει δείχνοντας πολύ νευρική και σαν να μην μπορεί να σταματήσει να κινείται. Κάποια στιγμή μάλιστα, της έπεσε το κινητό από τα χέρια, το έπιασε, αλλά της έπεσε ξανά σε κλάσματα δευτερολέπτων.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice