Η Τζούλια Φοξ καπνίζει μαριχουάνα για να καταπολεμήσει τις διαταραχές

Δίνει μάχη με την ΙΨΔ και την ελλειμματική προσοχή η σταρ του «Uncut Gems»

Newsroom |

Η ηθοποιός Τζούλια Φοξ αποκάλυψε ότι πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, ελλειμματική προσοχή και υπερκινητικότητα – Χρησιμοποιεί τη μαριχουάνα ως φάρμακο.

Για τη ζωή της όταν σβήνουν τα φώτα της κάμερας μίλησε η Τζούλια Φοξ. Η 32χρονη Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ, αντιμετωπίζει όμως παράλληλα δύσκολες προσωπικές στιγμές.

Η σταρ που καθήλωσε το κοινό με την ερμηνεία της στο «Uncut Gems» το 2019,  εξομολογήθηκε σε βίντεό της στο TikTok, ότι πάσχει εδώ και χρόνια από ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα για πολύ καιρό να πιέζεται ψυχικά και να νιώθει ότι οι διαταραχές της μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα της.

Όλες αυτές οι καταστάσεις της προκαλούν έντονο στρες και όπως παραδέχεται η ίδια, προσπαθεί να κατευνάσει τις επιπτώσεις τους καπνίζοντας μαριχουάνα.

@juliafox Replying to @auroriborealis ♬ original sound - Julia fox

«Έχω περιόδους με μεγάλη παραγωγικότητα, όπου νιώθω ότι βρίσκομαι στην κορυφή του κόσμου και άλλες που απλώς αισθάνομαι ότι είμαι ανίκητη» είπε, και πρόσθεσε:

«Αργότερα νιώθω ένα συναίσθημα σαν να είμαι στάσιμη συνεχώς. Σαν να μη μπορώ να κάνω βήμα. Δεν είχα μιλήσει ποτέ ξανά για αυτό το θέμα δημόσια, όμως τώρα νιώθω ανακουφισμένη που το έκανα. Είναι “πάρα πολύ” για μένα.

»Συνειδητοποίησα ότι συνηθίζω να μετράω τον αριθμό των γραμμάτων μέσα στο κεφάλι μου. Πάντα ήθελα να φτάνουν το 10. Κάθε φορά που έπιανα τον εαυτό μου να το κάνει, κάπνιζα “χόρτο”, ώστε να το αντιμετωπίσω. Όσο δεν καπνίζω, μετράω κανονικά. Αν χάσω το μέτρημα, ξεκινάω από την αρχή».

«Η μαριχουάνα μπορεί να απαλύνει λίγο την ΙΨΔ, όμως δεν κάνει δουλειά με την ΔΕΠΥ. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός, τονίζοντας πως το κάπνισμα ουσιών είναι ο «μηχανισμός» αντιμετώπισης δυσκολιών της πλέον.