Η Χίλαρι Σουάνκ περιμένει δίδυμα
© EPA/ARMANDO ARORIZO
Celebrities

Η Χίλαρι Σουάνκ περιμένει δίδυμα

Η αποκάλυψη της ηθοποιού σε τηλεοπτική εκπομπή

Χίλαρι Σουάνκ: Η ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι έγκυος και περιμένει δίδυμα.

Η Χίλαρι Σουάνκ ανακοίνωσε πως ετοιμάζεται για τον μεγαλύτερο ρόλο της ζωής της: αυτόν της μαμάς. Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning America», μοιράστηκε τα ευχάριστα με τους τηλεθεατές. «Θα γίνω μαμά! Κι όχι μόνο ενός παιδιού, αλλά δύο. Είναι τόσο ωραίο να μπορείς να μιλάς γι’ αυτό και να το μοιράζεσαι» είπε. 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός διανύει το 48ο έτος της ζωής της και είναι παντρεμένη με τον Φίλιπ Σνάιντερ. Τα διδυμάκια θα είναι τα πρώτα τους παιδιά. «Είναι ευλογία» είπε σε άλλη της συνέντευξη. «Είναι ένα κανονικό θαύμα. Είναι απίστευτο». 

Κανείς δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της, ούτε καν οι συμπρωταγωνιστές της στη σειρά Alaska Daily, μέχρι τις 5 Οκτωβρίου που έκανε τη δημόσια αποκάλυψη. Βρίσκεται στον έκτο μήνα και ανέφερε πως για την ώρα αισθάνεται υπέροχα. «Ωστόσο τα ρούχα μου άρχισαν να μη μου κάνουν. Τις προάλλες αναγκάστηκα να κόψω το τζιν μου για να ανοίξει. Και μετά φόρεσα ένα τζάκετ που δεν ταίριαζε. Και ήρθαν και μου είπαν: “Αυτό δεν ταιριάζει”. Και είπα: “Όχι, νομίζω πως λειτουργεί”. “Δε λειτουργεί”. “Λειτουργεί. Θα το κάνω να λειτουργήσει”». 

Η Σουάνκ και ο Σνάιντερ παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2018, σε έναν γάμο που η νύφη χαρακτήρισε «διαχρονικό». «Ήμουν πλημμυρισμένη από ευγνωμοσύνη και ευχαριστίες που παντρευόμουν τον άνδρα των ονείρων μου και που έβλεπα όλους τους ανθρώπους που αγαπώ μαζί στη μέση ενός τόσο συγκινητικού σκηνικού. Ήταν πραγματικά ένα όνειρο που γινόταν πραγματικότητα» δήλωσε στη Vogue.  

Μάλιστα θυμήθηκε και πώς της έγινε η πρόταση γάμου στο Κολοράντο. «Βρισκόμασταν σε ένα όμορφο καταφύγιο μέσα στα βουνά. Υπήρχε ένας καταρράκτης που κατέληγε δίπλα σε ρουστίκ σπιτάκια που είχαν κτιστεί το 1800, περιτριγυρισμένα από όμορφα πεύκα και μεγάλους ουρανούς. Ένα απόγευμα ο Φίλιπ έπεσε στα γόνατα μπροστά στον καταρράκτη και μου έκανε την πρόταση - φρόντισε να βρίσκονται κοντά και τα σκυλιά μου, ώστε να υπάρχουν μάρτυρες»!


Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice