Η Σελένα Γκόμεζ και η Χέιλι Μπίμπερ
Η Σελένα Γκόμεζ και η Χέιλι Μπίμπερ © Instagram
Celebrities

Ο Τζάστιν Μπίμπερ ενώνει: Η αγκαλιά της Χέιλι Μπίμπερ με την Σελένα Γκόμεζ

Οι fans του τραγουδιστή είναι διχασμένοι εδώ και καιρό

62224-137655.jpg
Newsroom |

Χέιλι Μπίμπερ – Σελένα Γκόμεζ: Η μεγάλη αγκαλιά της πρώην και της νυν του Τζάστιν Μπίμπερ

Η πολύχρονη σχέση του Τζάστιν Μπίμπερ με τη Σελένα Γκόμεζ έχει αφήσει εποχή. Μάλιστα ο χωρισμός τους ήταν από τις ποιο πολύκροτες ειδήσεις τοn Mάιο του 2018. Από την άλλη, ο γάμος του με τη Χέιλι Μπάλντουιν ήταν από τις πιο μεγάλες εκπλήξεις της ίδιας χρονιάς.

Οι fans του Μπίμπερ είχαν διχαστεί ανάμεσα στις δυο σταρ. Όλα αυτά, μέχρι το Σάββατο το βράδυ, όταν οι δύο γυναίκες φωτογραφήθηκαν αγκαλιά στο Academy Museum of Motion Pictures 2nd Annual Gala.

Οι θαυμαστές αντέδρασαν γρήγορα στις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να σχολιάζουν ενθουσιασμένοι αυτή την κίνηση φιλίας. Τα σχόλια κυμαίνονταν από το να επαινούν και τις δύο για την ένωση των δυνάμεών τους, μέχρι τις εικασίες ότι η Γκόμεζ το έκανε μόνο για να κατευνάσει τις διαμάχες των θαυμαστών στα social media.

Πριν λίγες μέρες εξάλλου, το διάσημο μοντέλο αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον «πόλεμο» που έχει δεχτεί, από την πρώτη περίοδο της σχέσης τους, μέχρι και σήμερα. Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης που παραχώρησε σε ένα podcast, η Μπίμπερ έκανε την πρώτη της δημόσια αναφορά στη Σελένα Γκομέζ, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομά της.

Στο teaser της εκπομπής που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, η οικοδέσποινα ρωτά τη Μπίμπερ αν το ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνη και τον τραγουδιστή είχε ξεκινήσει όταν εκείνος ήταν ακόμη σε σχέση με τη Γκόμεζ. Η 25χρονη τότε απάντησε: «Είναι τόσο τρελό, κυριολεκτικά δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτό. Πολύ από το μίσος προερχόταν από το “Ω, τον έκλεψες”. Αυτό έχει να κάνει με το να γνωρίζουν την αλήθεια. Γιατί υπάρχει μια αλήθεια».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice