Η Billie Eilish έχει καινούργιο αγόρι - Ποιος είναι ο Jesse Rutherford

Ποιο είναι το νέο αμόρε της μουσικού

Η Billie Eilish έχει έναν καινούργιο έρωτα, τον επίσης μουσικό Jesse Rutherford.

Η συνήθως βλοσυρή Billie Eilish τον τελευταίο καιρό χαμογέλαει και δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Στις 19 Οκτωβρίου συνελήφθη από τους φωτογράφους του TMZ να βολτάρει σε γειτονιά του Λος Άντζελες με τον Τζέσι Ράδερφορντ, τον οποίο μάλιστα σε κάποια φάση τον αγκάλιασε και τον φίλησε. 

Είναι η τέταρτη φορά μέσα σε μια βδομάδα που το δίδυμο εθεάθη να χαριεντίζεται δημοσίως. Λίγες μέρες πριν, η Άιλις και ο Ράδερφορντ δείπνησαν μαζί σε ένα vegan εστιατόριο. Σε άλλη φάση κυκλοφόρησε ένα βίντεο που τους έδειχνε να περπατούν χέρι χέρι στο Halloween Horror Nights στα Universal Studios. 

Πέντε μήνες μετά τον χωρισμό της από τον Μάθιου Τάιλερ Βορς, η Μπίλι δείχνει να ξαναβρήκε τον έρωτα. Πάντως ο Τζέσι δεν είναι μια καινούργια γνωριμία. Λέγεται ότι οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2017 όταν και οι δύο ήταν έφηβοι. Σήμερα η Μπίλι είναι 20 χρονών και ο Τζέσι 21. 

Ο Ράδερφορντ υπήρξε παιδί θαύμα. Αφού έπαιξε σε διαφημίσεις, ήρθε ο ρόλος του στην ταινία Life or Something Like That δίπλα στην Αντζελίνα Τζολί και στο Star Trek. Όλα έδειχναν ότι θα ασχολούνταν με την υποκριτική και το Χόλιγουντ. Όμως τελικά αποφάσισε να στραφεί στη μουσική. 

Όταν ήταν μικρότερος ήθελε να γίνει Τζάστιν Τίμπερλεϊκ· ο καθείς και οι φιλοδοξίες του. Στην έκτη δημοτικού άρχισε να μαθαίνει ντραμς και τότε έγινε το κλικ. «Όταν ασχολιόμουν με τα αθλήματα, δεν ένιωθα καλά. Με τα ντραμς, ένιωθα ότι έκανα το σωστό» δήλωσε σε συνέντευξή του. 

Το 2011 μαζί με τέσσερις παιδικούς του φίλους δημιούργησαν μια ροκ μπάντα ονόματι The Neighbourhood. Το συγκρότημα υπάρχει ακόμα. Ο Τζέσι είναι ο τραγουδιστής του. 

Είναι εκκεντρικός, έχει τρέλα με τη μόδα και το μακιγιάζ. Στην Τετάρτη δημοτικού η δασκάλα τον έδιωξε από το σχολείο, γιατί είχε εμφανιστεί με βαμμένα νύχια. Όταν έγινε 8 χρονών, άλλαζε ρούχα πέντε φορές την ημέρα. Σήμερα λέει πως δεν κωλώνει να φορέσει ούτε φορέματα ούτε φούστες.

«Εμφανίζομαι με εκκεντρικά ρούχα, χτενίσματα και μακιγιάζ» λέει. «Δεν προσπαθώ να είμαι σέξι ή όμορφος ή κάτι τέτοιο. Είναι δύσκολο να το ονομάσουμε ομορφιά όλο αυτό. Απλώς προσπαθώ να κάνω κάτι δημιουργικό». Δίπλα του, η Μπίλι Άιλις με το πράσινο τσουλούφι μοιάζει με κοριτσάκι του κατηχητικού.