Ζακλίν Σμιθ – Λίντα Γκρέι
Ζακλίν Σμιθ – Λίντα Γκρέι @ Twitter
Celebrities

Τζάκλιν Σμιθ: O «Αγγελος του Τσάρλι» που δεν άγγιξε ο χρόνος

Η εμφάνιση στο Ίδρυμα «Φάρα Φώσετ»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η στάρ του «Άγγελοι του Τσάρλι» Τζάκλιν Σμιθ στα 76 της

Η σταρ της σειράς «Οι Άγγελοι του Τσάρλι», Ζακλίν Σμιθ σε εκδήλωση του Ιδρύματος Φάρα Φόσετ στο Τέξας την Πέμπτη. Η Ζακλίν Σμιθ για τη δημόσια εμφάνισή της φόρεσε ένα πράσινο κοστούμι και έδειξε ότι παραμένει εντυπωσιακή στα 76 της χρόνια. Δίπλα της βρέθηκε και η Λίντα Γκρέι η οποία έγινε σταρ με τον ρόλο της ως Σου Έλεν Γιούινγκ, της πολύπαθης αλκοολικής συζύγου του Τζέι Αρ στη δραματική σειρά του CBS «Ντάλας» (1978–1989, 1991). Αρχικά ο ρόλος της ήταν guest αλλά έγινε μόνιμος και παρέμεινε στη σειρά μέχρι το 1989.

Το Ίδρυμα Farrah Fawcett στοχεύει να βρει μια θεραπεία για τον καρκίνο και ιδιαίτερα τους καρκίνους που σχετίζονται με τον HPV. Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός Φάρα Φόσετ πέθανε το 2009 μετά από τρία χρόνια μάχης με τον καρκίνο του πρωκτού.

«Ποτέ δεν ήπια αλκοόλ, ποτέ δεν πήρα ναρκωτικά και ποτέ δεν έφαγα κάτι που δεν έπρεπε. Ακόμη και πριν γίνει μόδα το συγκεκριμένο lifestyle, εγώ τρεφόμουν υγιεινά και έκανα γυμναστική», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. 
 
Εχει παντρευτεί τέσσερις φορές και έχει δυο παιδιά, μια κόρη και έναν γιο.  Με τον τέταρτο σύζυγό της, Μπραντ Αλεν, είναι παντρεμένοι από το 1997. 

Η πρώτη συμμετοχή σε ταινία και «Οι Άγγελοι του Τσάρλι»

H Σμιθ άρχισε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές διαφημίσεις για προϊόντα γυναικείου καλλωπισμού και το 1969 ξεκίνησε την κινηματογραφική καριέρα της με ένα πέρασμα από την κωμωδία του Λάρι Πιρς «Αντίο, έρωτά μου» («Goodbye, Columbus»), βασισμένη στο μυθιστόρημα του Φίλιπ Ροθ «Αντίο Κολόμπους», όπως είναι γνωστό στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια έπαιξε σε τηλεοπτικές σειρές και το 1976 κέρδισε τον ρόλο που την έκανε γνωστή. Το ημερολόγιο έδειχνε 22 Σεπτεμβρίου 1976 όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά στην αμερικανική τηλεόραση η δημοφιλής αστυνομική σειρά «Οι άγγελοι του Τσάρλι».

Τα τρία κορίτσια εργάζονταν ως ντετέκτιβ σε ιδιωτικό γραφείο στο Λος Άντζελες και έπαιρναν εντολές από τον Τσάρλι, έναν πάπλουτο άνδρα το πρόσωπο του οποίου δεν είδαμε ποτέ.

Αρχικά, πρωταγωνίστριες ήταν η Κέιτ Τζάκσον, η Φάρα Φόσετ-Μέιτζορς και η Ζακλίν Σμιθ, ενώ τη δεύτερη σεζόν η Τσέριλ Λαντ αντικατέστησε την Φάρα Φόσετ. Η μόνη από τους αρχικούς Αγγέλους που έμεινε σε όλα τα επεισόδια της σειράς μέχρι το 1981 ήταν η Κέλι που την υποδυόταν η Ζακλίν Σμιθ.


 


 
 
 
 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice