O Τζέιμς Κόρντεν
Ο Τζέιμς Κόρντεν © ΕPA Pool
Celebrities

«Μea Culpa» του Τζέιμς Κόρντεν στον υπάλληλο εστιατορίου που έκανε bullying

Επιτέλους η διάσημη τηλεπερσόνα «απολογήθηκε»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Τζέιμς Κόρντεν: Ημουν αχάριστος με τον υπάλληλο εστιατορίου το οποίο με απέβαλλε

Ο Τζέιμς Κόρντεν ανέφερε ότι ήταν «αχάριστος» κατά την διάρκεια περιστατικού σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, εξαιτίας του οποίου η διάσημη τηλεπερσόνα αποβλήθηκε από τον χώρο. Στο τελευταίο επεισόδιο του προγράμματός του «The Late Late Show», ο 44χρονος Βρετανός κωμικόςαναφέρθηκε στο περιστατικό, λέγοντας ότι στη συνέχεια νόμιζε ότι δεν είχε κάνει κάτι κακό.

Στην εκπομπή του την Δευτέρα, ο Κόρντεν είπε ότι τα σχόλιά του έγιναν «εν θερμώ» και ότι θα ζητούσε συγγνώμη αυτοπροσώπως από το προσωπικό του Μπαλταζάρ. Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη ο Κόρντεν πρόσθεσε: «Επειδή δεν φώναξα ούτε ούρλιαξα, δεν σηκώθηκα από τη θέση μου, δεν απηύθυνα σε κανέναν το λόγο ονομαστικά και δεν χρησιμοποίησα υποτιμητική γλώσσα, τριγυρνούσα νομίζοντας ότι δεν έχω κάνει τίποτα κακό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έκανα ένα αγενές, (πολύ) αγενές σχόλιο. Και ήταν λάθος. Ήταν ένα περιττό σχόλιο, ήταν αγενές για τον υπάλληλο».

Ο Κόρντεν αποβλήθηκε από το εστιατόριο Μπαλτάζαρ της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα, αφού ο ιδιοκτήτης του, Κιθ ΜακΝάλι, ισχυρίστηκε ότι ο τηλεοπτικός παρουσιαστής ήταν «εξαιρετικά άθλιος» με το προσωπικό σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις. Η ανάρτηση του ΜακΝάλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το περιστατικό προκάλεσε αντιδράσεις, με εκκλήσεις να αποκλειστεί ο Κόρντεν κι από άλλους χώρους.

Ο Κόρντεν είπε, ότι αφού είδε την ανάρτηση του ΜακΝάλι, επικοινώνησε μαζί του «αμέσως». «Του είπα πόσο στενοχωρημένος ήμουν που κάποιος πληγώθηκε από ο,τιδήποτε είχα κάνει και ο,τιδήποτε είχα πει κι ήταν μια καλή συνομιλία. Εκτίμησε ότι τον κάλεσα. Χάρηκα που καταφέραμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Και ένιωσα ότι το αντιμετωπίσαμε ιδιωτικά… αλλά μέχρι το σημείο αυτό, η ιστορία είχε δημοσιοποιηθεί και αρκετοί άνθρωποι ήταν αναστατωμένοι».

Ο βρετανός κωμικός τον Απρίλιο ανακοίνωσε ότι παραιτείται από οικοδεσπότης του The Late Late Show.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice