Haidi Klum, Alessandra Ambrosio και Kim Kardashian
© Instagram Haidi Klum/ Alessandra Ambrosio /Kim Kardashian
Celebrities

Οι επικές μεταμφιέσεις των διάσημων για το Halloween

Γίνε σκουλήκι σαν την Heidi ή αγγούρι σαν την Kendall

Οι μεταμφιεσμένοι celebrities στα Halloween Party.

Ήρθες και πάλι αγαπημένο Halloween μετά από δυο χρόνια πανδημίας. Κάθε χρόνο στις 31 Οκτωβρίου οι μεταμφιεσμένοι celebrities ξεχύνονται στους δρόμους και τα party, γιορτάζοντας επισήμως το Halloween. Άλλοι ντυμένοι ήρωες των παιδικών μας χρόνων, της Disney, της Marvel, με extra chic κοστούμια, μερικοί έκλεψαν την παράσταση με τις εμφάνταστες ιδέες τους όπως η Ηeidi Klum ως σκουλήκι ενώ κάποιοι επέλεξαν ultra σέξυ εμφανίσεις. Γι ακόμη μια χρονιά όπως και να έχει το twitter και το instagram -αν και έχασαν και μερικούς followers χθες- τους αποθέωσε.

Γίνε σκουλήκι σαν την Heidi Klum

Η βασίλισσα του Halloween ή Halloween icon χαρακτηρίζεται από πολλούς, μιας και κάθε χρόνο φροντίζει να κάνει τις πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις. Μετά από δύο χρόνια, που δεν είχε διοργανώσει τα θρυλικά της πάρτι η Χάιντι Κλουμ επέστρεψε ντυμένη σκουλήκι τεραστίων διαστάσεων. To πρώτο βήμα ήταν η ολόγυμνη φωτογραφία της 49χρονης στα social, στη συνέχεια ακολούθησε το "a little color, a little paint, makes you what you ain’t". Δεν δίστασε να αναρτήσει στο Instagram για να δείξει στους φανς της όλη τη διαδικασία, που χρειάστηκε τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της-ντύθηκε ψαράς με ματωμένο το ένα του μάτι- για την μεταμφίεση τους. Το κοστούμι του διάσημου μοντέλου ήταν ολόσωμο, με πτυχές, και ζάρες που άφηνε ακάλυπτα μόνο τα μάτια και τα χείλη της. Happy #HaidiHalloween 2022!

H μάγισσα Alessandra Ambrosio είναι CΑRN-EVIL

Η Αlessandra παρευρέθηκε στο CARN*EVIL Halloween Party σε ιδιωτική κατοικία στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια ως μάγισσα. Τατουάζ σε όλο της το σώμα, άσπρα μάτια, μαύρα μακριά μαλλιά και νύχια, αλυσίδες πάνω στο κοστούμι της, μπότες λουστρίνι ως το γόνατο σε μια άκρως σαγηνευτική εμφάνιση. The witching hour πόσταρε στο account της. Οοο ναι!

Marvel ή αγγούρι; Oι αδερφές Kardashian, Κim και Kendall είναι iconic

Η Kendall αποφάσισε μετά το "κράξιμο" στα social media ως cowgirl Jessie του Toy Story -δέχθηκε αρκετά αρνητικά σχόλια, καθώς η αποκαλυπτική στολή της έγινε αιτία να την κατηγορήσουν ότι καταστρέφει την αγαπημένη παιδική ταινία- να ντυθεί φέτα αγγουριού και να τρολάρει τον εαυτό της. Με το απλό πράσινο της κοστουμάκι ως φέτα αγγουριού ανταγωνίστηκε την Kim που ντύθηκε «Mystique» από τους «Χ-Men». Χρησιμοποιώντας άφθονη μπλε μπογιά, με κόκκινα μαλλιά, ψηλοτάκουνα και φορώντας το ειδικό αθλητικό λάτεξ, η 42χρονη έκανε μια εμφάνιση που σίγουρα όλοι θα θυμούνται. 

Irina Shayk είσαι είδωλο ως σέξι αφέντρα

«Το καλό κορίτσι τρελάθηκε» γράφει η Ιrina στο post της σε μια από τις πιο σέξυ Halloween εμφανίσεις της ως «Μπέτι Πέιτζ». Total black σύνολο, μαύρα δαντελωτά εσώρουχα, ζαρτιέρες και η φράντζα της πάει πολύ, να τα λέμε και αυτά.

Με τη δύναμη του φεγγαριού ως Sailor Moon, η Paris Hilton

Η Paris Hilton παρευρέθηκε στο πάρτι της τεκίλας Casamigos, ντυμένη Sailor Moon και έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι κόκκινες μπότες της αλλά και όλο σύνολο της ήταν άκρως sparkle ενώ τα κοτσιδάκια της ολόιδια με της Sailor.

H Hailey Bieber ως Versace Vampire

Με μαύρα μαλλιά, ψηλοτάκουνες μπότες, ζώνες Versace, σκουλαρίκια elegant και το αίμα να "ξεχυλίζει" από το στόμα της η Hailey ανήκει στα highlight της βραδιάς.

Winnie Harlow, είσαι η Queen Nefertiti μας

Φέρτε στο νου σας το videoclip του Michael Jackson "Τo γνωστό μοντέλο μεταμφιέστηκε σε βασιλιά της ποπ Michael Jackson με ένα ολόχρυσο κοστούμι αλλά και Queen Nefertiti, χόρεψε και το διασκέδασε όχι μόνο στο Halloween Party της Kylie Jenner αλλά και μόνη της. Ως queen φόρεσε μια λευκή φούστα διακοσμημένη με μεταλλικό χρυσό ύφασμα, λευκό crop top, χρυσά κοσμήματα με διαμαντάκια και φυσικά legendary crown.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice