Σελένα Γκόμεζ
Η Σελένα Γκόμεζ © ΕPA
Celebrities

Η Σελένα Γκόμεζ για το ενδεχόμενο να μην γίνει μητέρα λόγω διπολικής διαταραχής

Πώς τα φάρμακα θα επηρέαζαν μια εγκυμοσύνη

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σελένα Γκόμεζ: «Διαγνώστηκα με διπολική διαταραχή, ζούσα για μήνες μια παράνοια»

Η Σελένα Γκόμεζ μίλησε για την διπολική διαταραχή, το ψυχωσικό επεισόδιο που έπαθε το 2018, το όνειρό της να γίνει μια μέρα μητέρα και τη μοναδική της φίλη στην σοουμπιζ. 

Σε συνέντευξη στο Rolling Stone για το τελευταίο εξώφυλλο του περιοδικού, η 30χρονη τραγουδίστρια είπε ότι θα ήθελε να γίνει γονιός κάποια στιγμή στο μέλλον, προσθέτοντας ωστόσο πως αυτό θα ήταν ενδεχομένως ένα δύσκολο εγχείρημα.  «Είναι ένα πολύ μεγάλο και υπαρκτό θέμα στη ζωή μου», είπε αλλά σημείωσε ότι ελπίζει να γίνει μητέρα με άλλους τρόπους τα επόμενα χρόνια. «Όπως και να είναι γραφτό να τα αποκτήσω, θα τα αποκτήσω», πρόσθεσε σχετικά με την προοπτική να κάνει παιδιά.

Η διπολική διαταραχή σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας «προκαλεί ασυνήθιστες μεταπτώσεις στη διάθεση, την ενέργεια, τα επίπεδα δραστηριότητας, τη συγκέντρωση και την ικανότητα να εκτελούμε καθημερινές εργασίες». Η Gomez μοιράζεται τη μάχη που δίνει με τα προβλήματα ψυχικής υγείας στο νέο ντοκιμαντέρ «Selena Gomez: My Mind & Me».

«Θα είμαι ανοιχτή για αυτό το θέμα. Έχω πάει σε τέσσερα κέντρα θεραπείας. Νομίζω ότι όταν πέρασα τα 20, όλο αυτό άρχισε να γίνεται πιο σκοτεινό, ένιωθα ότι δεν είχα τον έλεγχο αυτού που αισθανόμουν, είτε αυτό ήταν πραγματικά υπέροχο, είτε πολύ κακό», εξηγεί.

Όπως αναφέρει στη συνέχεια, είχε πάντα την εντύπωση ότι θα παντρευτεί στα 25 της χρόνια, όμως το γεγονός ότι τα πέρασε κι είναι ακόμα ανύπαντρη την έκανε να νιώθει απογοήτευση.

«Με κατέστρεψε. Δεν πίστευα ότι ήμουν τόσο μακριά από τον στόχο μου. Ήταν ανόητο τώρα που το σκέφτομαι, αλλά τότε πραγματικά πίστευα ότι ο γάμος μου έχει τελειώσει», αναφέρει. 

Αν και η επιτυχία που γνώρισε στη μουσική ήταν μεγάλη, η ίδια ποτέ δεν ένιωθε ότι «ταιριάζει στη βιομηχανία». «Δεν ήμουν ποτέ στο κλαμπ των κουλ κοριτσιών. Μόνο την Τέιλορ Σουίφτ ένιωθα πραγματική μου φίλη. Οι γύρω μου ζούσαν όλοι τόσο γεμάτες ζωές. Κι εγώ είχα αυτή τη θέση, αλλά δεν ήμουν πραγματικά χαρούμενη. Δεν με έκαναν ευτυχισμένη τα υλικά αγαθά. Δεν ήξερα ποια ήμουν», λέει η Σελένα Γκόμεζ.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice