Ο Κάνιε Γουέστ
Ο Κάνιε Γουέστ © ΕPA Pool
Celebrities

Ο Κάνιε Γουέστ λέει ότι τον νάρκωσαν για να είναι «ευπρεπής διάσημος»

«Έκαναν λάθος διάγνωση για την ψυχική υγεία μου», γράφει ο ράπερ

62224-137655.jpg
Newsroom |

O Kάνιε Γουέστ υποστηρίζει ότι τον νάρκωσαν για να είναι πιο «ευπρεπής»

Ο Κάνιε Γουέστ ισχυρίστηκε ότι ο πρώην προσωπικός γυμναστής του τον κακομεταχειριζόταν και ότι του έδιναν φάρμακα για να είναι «ευπρεπής». Σε ανάρτησή του πρόσθεσε ένα χειρόγραφο σημείωμα όπου ισχυριζόταν ότι θα προχωρούσε σε μία αποτοξίνωση «30 ημερών», στο πλαίσιο της οποίας θα έκανε «λεκτική νηστεία» και θα απέφευγε «το αλκοόλ, τις ταινίες για ενήλικες και τη συνουσία».

Ο Γουέστ δημοσίευσε ένα γραπτό μήνυμα που φέρεται να έλαβε από τον τον πρώην προσωπικό γυμναστή του, στο οποίο τον απείλησε ότι θα τον βάλει «ξανά σε ίδρυμα». Η πρώτη επιλογή ήταν μία «στοργική, ανοιχτή συζήτηση» μαζί του βασισμένη σε «γεγονότα», ενώ του ζήτησε επίσης να απέχει από τις «βωμολοχίες» και τα «τρελά πράγματα». «Δεύτερη επιλογή, σε βάζω πάλι σε ίδρυμα, όπου θα σου δώσουν ένα σωρό φάρμακα και θα γυρίσεις για πάντα στη χώρα των ζόμπι. Οι ημέρες σου με τα παιδιά για παιχνίδι απλά δεν θα είναι οι ίδιες», πρόσθεσε ο γυμναστής σύμφωνα πάντα με τον Γουέστ.

Φίλοι και συγγενείς του ράπερ κάνουν λόγο για ψυχωσικό επεισόδιο και εκφράζουν την ανησυχία τους δημόσια στην Page Six. «Η περίεργη συμπεριφορά του ξεκίνησε στην επίδειξη μόδας στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα. Διέλυσε όλα του τα σχέδια για το σόου κι ετοίμασε τελευταία στιγμή ένα σόου με το διαβόητο πλέον "White Lives Matter"», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του.

Έκτοτε, έχει απολύσει πολύ κόσμο, που είτε διαφωνεί μαζί του, είτε δεν ενθουσιάζεται με τις ιδέες του. Παράλληλα, «κυνηγάει» ξανά την πολιτική, με πηγές να αναφέρουν ότι έχει ήδη ξεκινήσει να προσλαμβάνει άτομα για την καμπάνια του.

Όπως αναφέρουν τα κοντινά του πρόσωπα, δεν αφήνει κανέναν να τον συμβουλεύσει. Όσοι του πρότειναν να αναζητήσει ψυχιατρική βοήθεια ή να ελέγξει τη συμπεριφορά του, τσακώθηκαν μαζί του. Ακόμα και οι σχέσεις του με μακροχρόνιους φίλους του έχουν υποστεί πλήγμα. Υπενθυμίζεται πως ο Κάνιε Γουέστ έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή κι έχει νοσηλευτεί δύο φορές, λόγω προβλημάτων ψυχικής υγείας, μία φορά το 2016 και μια το 2019.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice