Η Σελένα Γκόμεζ δεν είναι πια φίλη με την γυναίκα που της έδωσε το νεφρό της

Τι απάντησε η σταρ στο Tik Tok

Newsroom |

Σελένα Γκόμεζ: Καμία αναφορά στη γυναίκα που της χάρισε το νεφρό

Η Σελένα Γκόμεζ ωστόσο, μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή της, «My Mind & Me», περιέγραψε με λεπτομέρειες τη μάχη που έδωσε για την υγεία της και την μεταμόσχευση του νεφρού της, αλλά δεν έκανε καμία αναφορά στη φίλη της Φράνσια Ραΐσα που της χάρισε το όργανο. 

Η ίδια φανερά ενοχλημένη έκανε unfollow τη Σελένα Γκόμεζ στο Instagram έπειτα από την προβολή του ντοκιμαντέρ ενώ η τραγουδίστρια, μέχρι τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, εξακολουθεί να την ακολουθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σελένα την Κυριακή σχολίασε κάτω από ένα βίντεο στο Tik Tok για τη σχέση της με τη Ραΐσα: «Συγγνώμη που δεν ανέφερα κάθε άτομο που γνωρίζω».

Η Ραΐσα είναι λατίνα ηθοποιός και έχει λάβει μέρος με μια σειρά από τηλεοπτικές και κινηματογραφικές συμμετοχές, όπως το «Bring It On: All or Nothing», «The Secret Life of the American Teenager» και το «Grown-ish». 

Η Σελένα και η Φράνσια ήταν φίλες για περισσότερα από 10 χρόνια και στο παρελθόν ανέφεραν ότι ήταν σαν «αδελφές». Όταν ανακοίνωσε το δώρο της ζωής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Σελένα ανέβασε μια φωτογραφία της ίδιας και της Φράνσια σε διπλανά κρεβάτια νοσοκομείου γράφοντας ένα θερμό ευχαριστώ.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πώς μπορώ να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου Φράνσια Ραΐσα», έγραψε η Σελένα. «Μου έκανε το υπέρτατο δώρο και τη μεγαλύτερη θυσία δωρίζοντας μου το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ αδελφούλα».

Εκείνη την εποχή οι δυο γυναίκες έδωσαν επίσης μια κοινή συνέντευξη στο Today show, με την Γκόμεζ να περιγράφει λεπτομερώς πόσο άσχημη ήταν η κατάσταση της υγείας της.

«Τα νεφρά μου είχαν σταματήσει να λειτουργούν. Η νοοτροπία μου ήταν να συνεχίσω. Έζησε μαζί μου κατά τη διάρκεια αυτής της ενδιαφέρουσας περιόδου όπου τα νεφρά μου είχαν μόλις τελειώσει. Αυτό ήταν και δεν ήθελα να ρωτήσω ούτε ένα άτομο στη ζωή μου. Η σκέψη να ζητήσω από κάποιον να το κάνει αυτό ήταν πραγματικά δύσκολη για μένα. Εκείνη προσφέρθηκε εθελοντικά και το έκανε. Και άσε που κάποιος θέλει να προσφερθεί εθελοντικά, είναι απίστευτα δύσκολο να βρεθεί κάποιος που ταιριάζει. Το γεγονός ότι ήταν συμβατή, εννοώ ότι είναι απίστευτο».

Τον Ιούλιο, η Φράνσια αποκάλυψε πως χρειάστηκε να αλλάξει τη διατροφή της, αφού δώρισε ένα νεφρό στη Σελένα.

«Επειδή λειτουργεί ένα νεφρό και λειτουργεί ως φίλτρο για το σώμα μου, δεν μπορώ να καταναλώνω τόσες πολλές πρωτεΐνες. Τρώω πολύ – ξέρω ότι είμαι αδύνατη, αλλά τρώω πολύ – οπότε αυτό ήταν μια πολύ μεγάλη ανησυχία για μένα όταν μίλησα με τον γιατρό», δήλωσε στο Yahoo Life.

Χθες η Σελένα Γκόμεζ με ένα ειρωνικό σχόλιό της κάτω από ένα βίντεο στο TikTok – όπου η Ραΐσα εξηγούσε γιατί την έκανε unfollow μετά το «άδειασμα» στο ντοκιμαντέρ – έγραψε: «Συγγνώμη που δεν ανέφερα κάθε άτομο που γνωρίζω».