α χριστουγεννιάτικα δέντρα των stars
© Instagram JTouni/Dutchesss/ Sakis Rouvas
Celebrities

Τα πρώτα χριστουγεννιάτικα δέντρα της ελληνικής showbiz στολίστηκαν

Ποιοι διάσημοι στόλισαν ήδη για τις γιορτές;

Oι Έλληνες σταρ άρχισαν να στολίζουν τα χριστουγεννιάτικα τους δέντρα

44 μέρες και επίσημα για τα Χριστούγεννα. «Its’s the most wonderful time of the year», άλλωστε όπως λέει και ο Τζάστιν Μπίμπερ στο Misletoe– ωδή στα Χριστούγεννα και δεν έχει και άδικο. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει ήδη από τους Έλληνες σταρ που «πρόλαβαν» τους χολιγουντιανούς τη φετινή χρονιά. Στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα με μπάλες υπερπαραγωγή, φωτάκια που λαμπιρίζουν από μακριά και οικογενειακές στιγμές που μένουν αποτυπωμένες τόσο στην ζωή όσο και στο instagram τους. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποφάσισαν να ζήσουν από νωρίς τη μαγεία των Χριστουγέννων, η Δούκισσα Νομικού και η Χριστίνα Κοντοβά με την μικρή της Ada κατέχουν το ρεκόρ για τα πρώτα στολισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα όσο ο Πετρετζίκης μας τρολάρει στα social για τα μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο. -Αλήθεια Άκη τι άσκεφτόσουν για να «πειραματιστείς» με το ιερότερο πράγμα του πλανήτη;- Παρακάτω θα δούμε τα στολισμένα δέντρα των διασήμων.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στολίζουν μαζί στην Αθήνα

«Μετά από 63 ώρες τα κατάφερε» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η επιχείρηση χριστουγεννιάτικο δέντρο ολοκληρώθηκε, πόσταρε χιουμοριστικά στα stories της η γνωστή influencer. Σε μουντ "All I Want For Christmas Is You" και με παρέα την φίλη της Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Ιωάννα Τούνη ήταν εκείνη που στόλισε το λευκό – χιονισμένο με μπάλες κατάλευκες και αρκετά ψηλό δέντρο με την -ελάχιστη- βοήθεια του συντρόφου της στην τοποθέτηση του αστεριού. Παρόλο που υπήρχαν τρια δέντρα ήδη στο σπίτι του Δημήτρη, δεν άρεσαν καθόλου στην επιχειρηματία και έτσι αποφάσισαν να αγοράσουν το δικό τους "κατάλληλο" δέντρο στα πλαίσια και της ανανέωσης του σπιτιού τους στην Αθήνα.

Η Δούκισσα Νομικού και το δέντρο των παιδικών αναμνήσεων

«Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Και δεν είναι ένα τυχαίο δέντρο. Είναι ακριβώς το ίδιο δέντρο που στολίζαμε στο πατρικό μας τότε που ο Νικήτας κι εγώ ήμασταν μωρά. Όταν όμως έγινα για πρώτη φορά μαμά, οι γονείς μου θέλησαν να μου το δώσουν για να το στολίζω με τα παιδιά μου και τον Δημήτρη. Αυτό το δέντρο είναι όλα μου τα παιδικά χρόνια, οι αναμνήσεις μου και, πλέον, οι αναμνήσεις των παιδιών μου», ανέβασε στα stories της το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια. Η Δούκισσα Νομικού μας έδειξε το στολισμένο vintage δέντρο του σπιτιού της με τα κόκκινα και χρυσά στολίδια, τις cute κάλτσες και τα αστραφτερά φωτάκια σε ένα video Instagram post δίνοντας ταυτόχρονα και ένα μεγάλο φιλί στους φαν της. «Στολίσαμεεεε. Και του χρόνου με υγεία», έγραψε και δεν ήταν λίγοι αυτοί που έσπευσαν να απαντήσουν. Μερικές από τις απαντήσεις που έλαβε ήταν "χιουμοριστικές" και άλλες πιο υποστηρικτικές "Τι ακριβώς γιορτάζεται με τον στολισμό του δέντρου 6 Νοεμβρίου τα πρωτοβροχια;...😂/Α τέλεια. Να βάψετε και τα αυγά σας. Γρήγορα γιατί πρέπει να μαζέψτε και τα χάλια. Καλοκαίρι έρχεται!/Όσοι λέτε ότι είναι νωρίς δεν μας νοιάζει.. τ θέλει κ το κάνει.. ❤️ Πείτε ένα κ του χρόνου με υγεία αυτό αρκεί.. Κ εγώ από τότε π έγινα μαμά στολίζω Νοέμβριο 😊".

Η Χριστίνα Κοντοβά για πρώτη φορά στολίζει με την μικρή Αda

Η σχεδιάστρια ρούχων Χριστίνα Κοντοβά, η κόρη της Ada ντυμένη ως Elsa εμπνευσμένη από την ταινία κινουμένων σχεδίων "Frozen" και η φίλη της Sara, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στόλισαν το χριστουγεννιάτικό τους δέντρο. "Κάπως το έζησαν οι φίλες" σχολιάζει η Χριστίνα στο instagram story της ενώ από το δημοσίευμα της βλέπουμε την μικρή Ada να στολίζει το δέντρο με λευκά, κόκκινα στολίδια και φυσικά ... ερυθρόλευκα μπαστουνάκια. Άλλωστε "It’s never too early for Christmas".

Σάκη Ρουβά, είναι πολύ νωρίς για στόλισμα;

O Σάκης Ρουβάς με μια κούτα χριστουγεννιάτικα στολίδια καθισμένος αναπαυτικά στο χαλί του σαλονιού του, αναρωτιέται αν είναι πολύ νωρίς για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό. Περιμένουμε να δούμε το καλαίσθητο αποτέλεσμα Σάκη, θα το ποστάρεις;

H Κόνι Μεταξά στολίζει με τους φίλους της

Η Κόνι που λατρεύει τα Χριστούγεννα, αποφάσισε να στολίσει νωρίς φέτος μαζί με τους φίλους της. "Με ποιον τρόπο είναι σωστό να τοποθετήσεις τα λαμπάκια" αναρωτιέται στους ινσταγραμικούς φίλους της, πρώτα να ξεκινήσεις από πάνω ή από κάτω; Οι master λοιπόν ας της απαντήσουν υπεύθυνα. Πράσινο δέντρο με χιόνι, κόκκινα και χρυσα στολίδια, καρυοθραύστες σε διάφορα μεγέθη, μικροί χιονάνθρωποι, καρδιές, δώρα και γιρλάντες είναι μερικά από όσα έχει πάνω του ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του εσωτερικού χώρου του σπιτιού της πλέον.

O Άκης Πετρετζίκης, τα μελομακάρονα με λιναρόσπορο και ένα μεγάλο "ΟΧΙ"

Μην ξεχνάμε φυσικά το post του Άκη Πετρετζίκη που έγινε ήδη viral για τα μελομακάρονα με βρόμη και λιναρόσπορο. 'Εχουμε μπει σιγά σιγά στο πνεύμα των Χριστουγέννων ναι... αλλά όχι με λιναρόσπορο ρε Άκη να καταστρέψεις το παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων. Κρίμα, άντε και καλά Χριστούγεννα!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice