H Τζένιφερ Άνιστον
H Τζένιφερ Άνιστον © ΕPA Pool
Celebrities

H Τζένιφερ Άνιστον φωτογραφίζεται με το «nipplekini» της Chanel

«Θα είσαι 65 μια μέρα και θα σκέφτεσαι, ότι ήμουν γαμάτη στα 53» λέει η σταρ

62224-137655.jpg
Newsroom |

H φωτογράφιση της Τζένιφερ Άνιστον με το «nipplekini» της Chanel

Ελάχιστα στη φαντασία αφήνει η Τζένιφερ Άνιστον η οποία φωτογραφήθηκε με το μικροσκοπικό μπικίνι της Chanel για το περιοδικό «Allure».

«Αισθάνομαι καλύτερα με αυτό που είμαι σήμερα, καλύτερα από ό,τι αισθανόμουν ποτέ στα 20 ή στα 30 μου ή στα μέσα των 40 μου. Έπρεπε να σταματήσουμε να λέμε άσχημα πράγματα στους εαυτούς μας», είπε η Άνιστον, πριν προσθέσει μια προειδοποίηση στον μελλοντικό εαυτό της. «Θα είσαι 65 μια μέρα και θα σκέφτεσαι, ότι ήμουν γαμάτη στα 53» προσθέτει. 

Μιλώντας στο Allure, η πρωταγωνίστρια των «Friends» επισήμανε τις προκλήσεις που αντιμετώπισε, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να αποκτήσει ένα μωρό και έδωσε έμφαση στον «έντονο έλεγχο» των μέσων ενημέρωσης, αλλά και στις ανεπιτυχείς προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης που έκανε.

«Στα τέλη των 30, στα 40 μου, είχα περάσει πολύ δύσκολα πράγματα και αν δεν το είχα περάσει αυτό, δεν θα γινόμουν ποτέ αυτό που έπρεπε να είμαι» λέει η Άνιστον και στη συνέχεια εξηγεί ότι: «Προσπαθούσα να μείνω έγκυος».

Για την ιστορία το «nipplekini» προέρχεται από τη συλλογή της Chanel για την άνοιξη του 1996 και φορέθηκε από supermodels όπως η Έβα Χερτζίκοβα και η Στέλλα Τέναντ στην πασαρέλα.

chanel-bikini-claudia-schiffer

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice