H Kάιλι Τζένερ
H Kάιλι Τζένερ © Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Η Κάιλι Τζένερ κλέβει την παράσταση με Mugler: Είμαι μαμά αλλά αυτά τα χρόνια μπορώ να κυκλοφορώ γυμνή

H εμφάνιση που συζητήθηκε

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κάιλι Τζένερ: Εμφάνιση με Mugler - Η μητρότητα δεν θα απότρεψει να κυκλοφορώ γυμνή

Μπορεί η Kάιλι Τζένερ να είναι μητέρα δύο παιδιών, αλλά «θέλει να ζήσει την ζωή της» όπως αναφέρει στην προεπισκόπηση για το φινάλε της 2ης σεζόν των Kardashians την επόμενη εβδομάδα.

«Είμαι μαμά, αλλά αυτά είναι τα χρόνια που υποτίθεται ότι πρέπει να είμαι γυμνή με τα βυζιά μου έξω, τον κώλο μου έξω, f**k yeah», είπε η Τζένερ στο teaser των Kardashians.

Προ ημερών η Τζένερ ήταν η επίσημη καλεσμένη στην μεγάλη έκθεση που άνοιξε χθες στο Μουσείο του Μπρούκλιν και είναι αφιερωμένη στο έργο του σχεδιαστή Mugler.

H σελέμπριτι και επιχειρηματίας εμφανίστηκε με ένα επικό headpiece στολισμένο όλο με πολύτιμες πέτρες στο signature ύφος του σχεδιαστή και ένα bustier maxi drama φόρεμα vintage από την Couture συλλογή του 1995 κάνοντας μία εκθαμβωτική εμφάνιση.

kylie-jenner-mugler

Σε μία άλλη φωτογράφιση για τον Οίκο Mugler η Τζένερ, σύντροφος του Τράβις Σκοτ,η οποία γέννησε το δεύτερο παιδί της τον περασμένο Φεβρουάριο, έδειχνε σε εξαιρετική φόρμα καθώς οι τολμηρές πόζες μπροστά στους φωτογράφους δεν άφηναν και πολλά στη φαντασία.

Η επιχειρηματίας φορούσε ένα σιθρού κορμάκι του σχεδιαστή Thierry Mugler. Αν και από μέσα φορούσε μαύρα εσώρουχα, η Τζένερ εμφανίστηκε τόπλεs.

image__6_

 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice