Ines de Ramon: Είναι το νέο κορίτσι του Μπραντ Πιτ;
© anitako.com
Celebrities

Ines de Ramon: Είναι το νέο κορίτσι του Μπραντ Πιτ;

Φωτογραφήθηκαν μαζί από τους παπαράτσι σε συναυλία του Bono

Ines de Ramon: Ποια είναι η πρώην σύζυγος του Πολ Γουέσλι και νυν φημολογούμενος έρωτας του Μπραντ Πιτ.

Βρήκε επιτέλους ο Μπραντ Πιτ νέα αγάπη; Από τότε που χώρισε με την Αντζελίνα Τζολί, κάθε μέρα τα ΜΜΕ επινοούν έναν νέο έρωτα. Ίσως συμβαίνει το ίδιο και με την Ινές ντε Ραμόν, πάντως οι δυο τους πήγαν σε συναυλία του Μπόνο στις 15 Νοεμβρίου. Μαζί τους ήταν και το ζεύγος Σίντι Κρόφορντ και Ραντ Γκέρμπερ.

Υποτίθεται ότι έφτασαν στο event με το Tesla του Μπραντ, ενώ οι παπαράτσι τους συνέλαβαν να κρατιούνται χεράκι χεράκι και να αγκαλιάζονται. 

Η Ινές έγινε θέμα στα ταμπλόιντ όταν παντρεύτηκε τον ηθοποιό Πολ Γουέσλι, γνωστό από τη σειρά The Vampire Diaries. Οι δυο τους επισημοποίησαν τη σχέση τους μέσω instagram το 2018, αλλά παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα στα κρυφά. Εξίσου στα κρυφά και χωρίς επισημότητες χώρισαν το 2022. Με τον Γουέσλι δεν απέκτησαν παιδιά, ήταν όμως γονείς ενός σκυλάκου ονόματι Γρηγόρη (Gregory).

Σύμφωνα με τη σελίδα της στο LinkedIn, η ντε Ραμόν είναι στον παρόντα χρόνο αντιπρόεδρος της εταιρείας Anita Ko Jewellery με έδρα το Λος Άντζελες. Την ίδια στιγμή, στο σάιτ της εταιρείας, μπορεί να δει πως είναι και μοντέλο που προμοτάρει τα προϊόντα της Anita Ko. Το brand κοσμημάτων έχει πελάτισσες μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες του κόσμου. Μισέλ Ομπάμα, βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, Σαρλίζ Θερόν, Σίντεϊ Σουίνι, Κέιτ Χάντσον, Σκάρλετ Γιόχανσον είναι μερικές από αυτές. 

Η Ινές, στα 29 της, έχει μεγάλη επαγγελματική πορεία στο κόσμημα, αφού πέρασε από τα Christie’s και τα ελβετικά κοσμήματα De Grisogono. Έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης, όμως ασχολείται και με την υγιεινή διατροφή. Μάλιστα είναι πιστοποιημένη ως προπονήτρια υγείας από το Ινστιτούτο Ολοκληρωμένης Διατροφής.

Μιλάει πέντε γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά, Ισπανικά και Γερμανικά. Σε αντίθεση με το LinkedIn, όπου δίνει αρκετές πληροφορίες για τη ζωή της, ο λογαριασμός της στο instagram είναι ιδιωτικός, ενώ στο Facebook έχει να ποστάρει από το 2018. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice