Διάσημες εγκυμονούσες
© Instagram Eleni Foureira/ J. Touni/ Mary Synatsaki
Celebrities

Πότε θα γεννήσουν οι ελληνίδες celebrities;

Από την Ιωάννα Τούνη μέχρι την Αντιγόνη Ψυχράμη, όλες χαρούμενες με φουσκωμένη κοιλίτσα

Oι Ελληνίδες celebrities και ο μήνας της εγκυμοσύνης που διανύουν.

Από το baby boom στο baby loading. Μέσα στο καλοκαίρι αρκετές ήταν οι Ελληνίδες διάσημες influencers, ηθοποιοί, μοντέλα και παρουσιάστριες που ανακοίνωσαν στα social media την εγκυμοσύνη τους. Αμέτρητα post από τρυφερές αναρτήσεις με τους συντρόφους τους-και όχι μόνο- σαν τη Μαίρη Συνατσάκη με τον Ίαν Στρατή, stories για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την εγκυμοσύνη τους όπως έκανε η Ιωάννα Τούνη αλλά και χαρούμενες φωτογραφίες από τις προετοιμασίες των παιδικών δωματίων σαν την Αντιγόνη Ψυχράμη. Πότε όμως θα φέρουν στον κόσμο οι celebrities τα νέα μέλη της οικογένειάς τους;

Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πως πάντα ήθελε να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και να κάνει παιδιά. 18 Ιουλίου έκανε την επίσημη ανακοίνωση στα social media της με μια συγκινητική ανάρτηση μετά το χαμό της μαμάς της ενώ 29 Σεπτεμβρίου έγινε το πολυπόθητο #genderreveal παρέα με τις φίλες και τον σύντροφο της Δημήτρη Αλεξάνδρου. Πολλές φορές μέσω των social της μίλησε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της, ότι κάποιες στιγμές δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ότι κουράζεται κατευθείαν, ότι οι ανάσες και οι αντοχές της είναι περίεργες, ότι πονάει η μέση της, πώς έχει θρομβοφιλία, έδειξε δημόσια να κάνει ενέσεις στην κοιλιά της ενώ η ίδια ανυπομονεί να περάσει όλη αυτή η φάση, να βγει το μωράκι της και να είναι όλα back to normal. Φυσικά έχει εκφράσει και τις ανησυχίες της σχετικά με την εγκυμοσύνη «Αν και όλοι μου λέτε θα είναι χειρότερα μετά. Δεν ξέρω τι θα κάνω; Εγώ απλά θέλω να ξαπλώσω στον καναπέ σε αυτή τη φάση της ζωής μου». Διανύει τώρα τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης, πειραματίζεται με το παιδικό δωμάτιο και περιμένει το αγοράκι της από στιγμή σε στιγμή. Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου μάλιστα η αγαπημένη influencer θα κρατάει στην αγκαλιά το νέο μέλος όπως έχει πει σε story της.

Μαίρη Συνατσάκη

H Mairiboo δημοσίευσε στις 19 Νοεμβρίου ένα post που δείχνει την αλλαγή που έχει συντελεστεί στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Συγκεκριμένα, από την αριστερή μεριά την βλέπουμε στις αρχές της εγκυμοσύνης της ούσα 6 εβδομάδων ενώ από την δεξιά πλευρά βλέπουμε το τώρα όπου η γνωστή παρουσιάστρια και youtuber είναι 36 εβδομάδων, φορώντας το ίδιο σετάκι. Η Μαίρη Συνατσάκη που είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στις 31 Ιουλίου, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram βρίσκεται στον ένατο μήνα εγκυμοσύνης περιμένοντας το παιδί του Ίαν Στρατή. Aρκετοί είναι ωστόσο διάσημοι και μη φαν της που σχολιάζουν ακόμη για το ότι η κοιλίτσα της δεν έχει μεγαλώσει αρκετά όσο εκείνη συνεχίζει τα stories από την καθημερινότητά της με πολύ χιούμορ. Το φύλο του μωρού; Άγνωστο!

Ελένη Φουρέιρα

Η ποπ τραγουδίστρια πόσταρε μαζί με τον σύντροφο της Αλμπέρτο Μποτία μια τρυφερή εικόνα στο κρεβάτι, φανερά χαρούμενοι και συγκινημένοι ανακοινώνοντας ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. +1 γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας ενώ είναι εμφανής η φουσκωμένη κοιλίτσα της Ελένης Φουρέιρα. Τα δημοσιεύματα τη θέλουν να διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της ενώ εκείνη απολαμβάνει να τρώει burger. Δεν έχει αποκαλύψει ούτε εκείνη ωστόσο ακόμη το φύλο του μωρού της αλλά οι θαυμαστές της όταν πόσταρε στο instagram μια φωτογραφία φορώντας μπλε γούνινο καπέλο και γράφοντας στη λεζάντα «Feeling electric blue» έκαναν εικασίες σχετικά με το φύλο του μωρού. Ελένη, θα μας πεις;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ναι, είναι έγκυος. Η είδηση ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει το πρώτο της παιδί κυκλοφορούσε αρκετό καιρό, ωστόσο η ίδια δεν ήθελε να το επιβεβαιώσει μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, ανήμερα της Παναγίας Τσαμπίκας όπως ανακοίνωσε στο instagram της. Αρκετές ήταν και οι celebrities που σχολίασαν το post της ευχόμενες με το καλό μεταξύ αυτών η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ναταλία Γερμανού, η Κατερίνα Καινούργιου αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ένα μήνα μετά, το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε ότι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύζυγο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο στο δημαρχείο Βούλας-Βουλιαγμένης ενώ σήμερα η ίδια διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της περιμένωντας το αγοράκι της.

Αντιγόνη Ψυχράμη

«Η ώρα πλησιάζει και ετοιμαζόμαστε…Σε λίγο θα γεμίσει κι άλλο το δωμάτιο...» ανέφερε στο post της που δείχνει την προετοιμασία του παιδικού δωματίου της κόρης της η Αντιγόνη Ψυχράμη. Η εγκυμονούσα έχει αποκαλύψει τις δυσκολίες που πέρασε στους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της από όταν ανακοίνωσε στα social media ότι η οικογένεια της μεγαλώνει. Της αρέσει να μοιράζεται φωτογραφίες με την κοιλίτσα της στο instagram και πόσταρε μάλιστα στιγμιότυπα και από το ταξίδι στο Παρίσι που πήγε με τον σύντροφο της και το νέο μέλος. Σήμερα βρίσκεται στον 9ο μήνα της κύησης της. Με το καλό!

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice