«Ξεπουλά» το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι πριν κυκλοφορήσει

Ο σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ ανοίγει την καρδιά του και μιλά για τη ζωή του

Newsroom |

«Spare», το βιβλίο για τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι - Το 2023 η κυκλοφορία του από τον εκδοτικό οίκο «Penguin Random House»

Το πολυαναμενόμενο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι, με τίτλο «Spare», θα κυκλοφορήσει στις 10 Ιανουαρίου 2023, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο «Penguin Random House». Οι προπαραγγελίες δεν σταματούν, εκτοξεύοντας το «Spare» στην κορυφή των πιο δημοφιλών βιβλίων.

Πρόκειται για ένα βαθιά προσωπικό και συναισθηματικό βιβλίο 416 σελίδων. Περιγράφει το προσωπικό ταξίδι του πρίγκιπα Χάρι από το τραύμα στη θεραπεία και τη δύναμη της αγάπης. Μεταξύ άλλων αναφέρεται και στη γνωριμία με τη Μέγκαν Μαρκλ και τη μετέπειτα σχέση τους που κατέληξε σε γάμο και στη δημιουργία οικογένειας.

Το «Spare» είναι γραμμένο από τον Αμερικανό μυθιστοριογράφο και δημοσιογράφο J. R. Moehringer ο οποίος είχε γράψει τα δικά του απομνημονεύματα πριν ασχοληθεί με τη συγγραφή των άλλων.

Το βιβλίο του με τίτλο «The Tender Bar» έχει γίνει ταινία με πρωταγωνιστές τον Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) και τον Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney).

Οι New York Times περιγράφουν τον συγγραφέα ως «τον καλύτερο στο είδος του από τότε που η Μαίρη Καρ (Mary Karr) έγραψε το "The Liars' Club"». 

Το βιβλίο για τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει ο «διαθέσιμος», ο «εφεδρικός», κοστίζει 14 λίρες στο Ηνωμένο Βασίλειο, 36 δολάρια στις ΗΠΑ και τα έσοδα θα διατεθούν σε δύο φιλανθρωπικούς oργανισμούς.