Κάρα Ντελεβίν: Το μαύρο «φόρεμα» που φόρεσε την Πρωτοχρονιά
Η Κάρα Ντελεβίν © Instagram / Cara Delevingne
Celebrities

Κάρα Ντελεβίν: Είμαι εδώ για να έχω έναν οργασμό και να τον δωρίσω στην επιστήμη

Το διάσημο μοντέλο μίλησε για τη σεξουαλικότητα και το «χάσμα της κορύφωσης μεταξύ των δύο φύλων»

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Κάρα Ντελεβίν «δωρίζει» τον οργασμό της στην επιστήμη στο ντοκιμαντέρ «Planet Sex» - Έδωσε σε ερευνητές δείγμα αίματος πριν και μετά την επίτευξη κορύφωσης. 

«Δωρίζει» τον οργασμό της στην επιστήμη για έρευνα η Κάρα Ντελεβίν. Το τριαντάχρονο τοπ μόντελ από τη Βρετανία, έδωσε σε ερευνητές δείγμα του αίματός της πριν και μετά την επίτευξη σεξουαλικής κορύφωσης, για να βοηθήσει να μειωθεί το χάσμα μεταξύ των δύο φύλων.

Μέσα από το νέο της ντοκιμαντέρ, «Planet Sex», το οποίο προβάλλεται στο BBC Three, η Κάρα Ντελεβίν έχοντας επίγνωση του πόσο καταπιεσμένη ήταν στο παρελθόν σχετικά με τέτοιου είδους θέματα, προσπαθεί να απελευθερωθεί και να μιλήσει ανοιχτά για τη δική της σεξουαλικότητα, αλλά και τον οργασμό γενικότερα.

Η Ντελεβίν έδωσε σε ερευνητές δείγμα του αίματός της πριν και μετά τον οργασμό, ώστε να μπορέσουν να μελετήσουν τις επιδράσεις του στη χημεία του σώματός της. Μάλιστα, τα αποτελέσματα θα προβληθούν στην τηλεόραση αυτήν την εβδομάδα.

Το μοντέλο συμφώνησε να συμμετάσχει σε αυτή τη μελέτη στο πλαίσιο έρευνας για το «χάσμα της κορύφωσης μεταξύ των δύο φύλων», καθώς φαίνεται ότι οι άνδρες είναι πιο πιθανό να έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ σε σχέση με τις γυναίκες.

View this post on Instagram

A post shared by BBC Three (@bbcthree)

«Είμαι εδώ για να έχω έναν οργασμό και να τον δωρίσω στην επιστήμη. Νομίζω ότι η γυναικεία σεξουαλική επιθυμία έχει σίγουρα καταπιεστεί. Γνωρίζω από τη δική μου ερωτική ζωή πόσο σεξουαλικές μπορούν να είναι οι γυναίκες, οπότε θα πίστευε κανείς ότι στον 21ο αιώνα οι άνδρες και οι γυναίκες θα έπρεπε να έχουν εξίσου ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σωστά;», είπε η Ντελεβίν.

«Λοιπόν, ετοιμαστείτε να σοκαριστείτε. Όταν πρόκειται για τον οργασμό, υπάρχει σαφές χάσμα μεταξύ των δύο φύλων. Οι επιστήμονες λένε ότι το 95% των στρέιτ ανδρών έχουν οργασμό κατά τη διάρκεια της συνουσίας, αλλά αυτό ισχύει μόνο το 65% των στρέιτ γυναικών», πρόσθεσε.

«Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι αυτό ακούγεται υπερβολικά υψηλό, οι περισσότερες στρέιτ φίλες μου λένε ότι μάλλον είναι μάλλον 15% ή 20%. Οι λεσβίες και οι queer γυναίκες φαίνονται σίγουρα να τα καταφέρνουν καλύτερα», τόνισε το διάσημο μοντέλο.

Στο πείραμα που συμμετείχε μετρήθηκαν τα επίπεδα ενδοκανναβινοειδών στον οργανισμό της πριν και μετά τον οργασμό. Τα ενδοκανναβινοειδή, είναι η χημική ουσία που μειώνει το άγχος, αυξάνει την ευφορία και ενισχύει την ευχάριστη ανταπόκριση στο σεξ.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί, πως στο ντοκιμαντέρ της με τίτλο «Planet Sex», η Κάρα Ντελεβίν επιχειρεί να διερευνήσει με διάφορους τρόπους τη σεξουαλικότητά της. Μεταξύ άλλων ταξίδεψε στην Ιαπωνία, όπου έφτιαξε ένα γλυπτό του κόλπου της, ενώ επίσης συμμετείχε και σε σεμινάριο αυνανισμού.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice