Η Χέιλι Μπίμπερ αποκαλύπτει το γυναικολογικό της πρόβλημα: «Έχει το μέγεθος μήλου»

Το story στο instagram

Newsroom |

Xέιλι Μπίμπερ: Το γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει

Η Χέιλι Μπίμπερ με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε γνωστό το γυναικολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες ότι είναι έγκυος.

«Έχω μια κύστη στην ωοθήκη μου στο μέγεθος ενός μήλου», έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε στα stories του Instagram ενώ πρόσθεσε: «Δεν έχω ενδομητρίωση ή σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών αλλά έχω μία κύστη στην ωοθήκη μου και δεν είναι διασκεδαστικό».

Η ίδια μάλιστα πόζαρε δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της και τονίζοντας ότι «δεν είναι μωρό», διαψεύδοντας για ακόμη μια φορά τις φήμες εγκυμοσύνης.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η Μπίμπερ μιλά για θέμα υγείας, καθώς πριν από μερικούς μήνες, σε ένα αποκαλυπτικό βίντεο μίλησε ανοιχτά για το "μίνι εγκεφαλικό" που έπαθε, αλλά και το χειρουργείο που χρειάστηκε να κάνει. Τον περασμένο Μάρτιο συγκεκριμένα, η Χέιλι χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού, εξαιτίας ενός μικρού θρόμβου αίματος.

Αμέσως, και εκείνη και ο σύζυγός της σκέφτηκαν ότι παθαίνει εγκεφαλικό και εκείνος φώναξε αν υπάρχει κάποιος γιατρός στον χώρο ζητώντας παράλληλα να καλέσουν ασθενοφόρο. «Ήταν η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής μου. Περνούσαν τόσα πράγματα από το μυαλό μου εκείνη την ώρα τα οποία με φρίκαραν και με τρόμαξαν.» Όπως περιέγραψε τότε η παράλυση του προσώπου της κράτησε περίπου 30 δευτερόλεπτα, ωστόσο η ίδια δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις ερωτήσεις που της έκανε ο γιατρός που έτυχε να βρίσκεται στον χώρο. «Αν και ήξερα μέσα στο κεφάλι μου όλες τις απαντήσεις ήταν σαν το στόμα μου και η γλώσσα μου να μην μπορούν να σχηματίσουν προτάσεις».