14 παιδιά ελλήνων celebrities που είναι ολόιδια οι γονείς τους

Παιδιά ηθοποιών, τραγουδιστών, αθλητών και παρουσιαστών που αποτελούν το «mini me» τους

Παιδιά Ελλήνων celebrities που μοιάζουν με τους γονείς τους

«Σαν δυο σταγόνες βροχής έτσι ταιριάζουμε εμείς»… λέει ο Μαζώ, «είμαστε καρδιά μου ίδιοι μες το ίδιο μας παιχνίδι, μοιάζουμε πόσο μοιάζουμε» σιγοτραγουδάει πάλι ο Χατζηγιάννης, «πώς μοιάζουμε εγώ και εσύ» η Παπαρίζου και φυσικά «μοιάζουμε να 'μαστε εμείς σαν δυο συγκοινωνούντα δοχεία» ο Σχοινάς -και όχι άδικα αφού είναι ολόιδιος με τον γιο του. Οι παραπάνω στίχοι από τα τραγούδια των μεγάλων επιτυχιών είναι μερικοί μόνο από όσους μιλούν για ομοιότητες μεταξύ ανθρώπων και μας φέρνουν στο νου παιδιά που είναι ολόιδια με τους διάσημους γονείς τους. Παιδιά ηθοποιών, τραγουδιστών, αθλητών και παρουσιαστών που αποτελούν το «mini me» των celebrities-και ακολουθούν ακόμη και την πορεία τους- όπως η Αφροδίτη Λιάντου που με την Εβελίνα Παπούλια είναι «φτυστές», η Δανάη Μπάρκα με την Βίκυ Σταυροπούλου αλλά και πιο μικρά παιδιά όπως η Ισμήνη Αϊβάζη που ήδη μοιάζει υπερβολικά με την Μαρία Κορινθίου αλλά και η Αναστασία Ρουβά με τον Σάκη Ρουβά. Παρακάτω, 14 παιδιά που είναι όμοια με τους διάσημους γονείς τους.

Η Αφροδίτη Λιάντου με την Εβελίνα Παπούλια

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του mega η «Γη της Ελιάς» Αφροδίτη Λιάντου, ένα από τα talk of the town πρόσωπα της περσινής χρονιάς μοιάζει αρκετά με τη μητέρα της Εβελίνα Παπούλια -παρά με τον πατέρα και πρώην σύζυγο της Εβελίνας- Γιώργο Λιάντο. Η ηθοποιός που έκανε το ντεμπούτο της στο Μπρούσκο δήλωσε ανενόχλητη στο παρελθόν για την σύγκριση της με την μητέρα της. «Μα, το κάνουν ήδη. Εγώ θέλω να πω ότι θέλω να της μοιάσω έστω και στο ελάχιστο. Θαυμάζω που είναι τόσο γενναιόδωρη, τόσο δοτική με τους ανθρώπους και τόσο εκφραστική. Η μητέρα μου είναι ο άνθρωπος που θα έρθει ξαφνικά και θα σου κάνει μία μεγάλη αγκαλιά. Εγώ δεν το έχω αυτό. Δεν εκφράζομαι τόσο πολύ, είμαι πιο συγκρατημένη. Αν σε δει στεναχωρημένο θα έρθει, θα ασχοληθεί με το πρόβλημά σου και θα είναι δίπλα σου. Τη θαυμάζω πάρα πολύ και δεν με στεναχωρεί καθόλου που μας συγκρίνουν».

O Δημήτρης Σχοινάς με τον Διονύση Σχοινά

Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997 στην εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε δημόσια πρόταση γάμου στην Καίτη Γαρμπή και ... παντρεύτηκαν. Το 1999 απέκτησαν τον γιο τους Δημήτρη που όσο περισσότερο τον παρατηρείς, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι πως οι εξωτερικές ομοιότητες είναι πολλές. Φυσικά η «Καιτούλα» ή αλλιώς η Καίτη που αγαπούσες το έχει δηλώσει κι εκείνη πολλές φορές στο παρελθόν για το πόσο ίδιοι είναι ο γιος της με τον άντρα της ενώ ο Διονύσης έχει δηλώσει σε συνέντευξη του «Τον γιο μου τον αντιμετώπιζα πάντα σαν αδερφό μου. Έχασα τον αδερφό μου πολύ νωρίς και πήρε γρήγορα τη θέση του ο μικρός. Δεν μπορώ να πω ότι μου βγήκε σε κακό. Δεν ζήτησα ποτέ τον σεβασμό του. Με σέβεται, επειδή είμαι ο κολλητός του». Ο νεαρός γιος του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή, σήμερα ακολουθεί τα βήματα των γονιών του και θα τον ακούσεις να πειραματίζεται με την μουσική.

Η Αμαλία Κωστοπούλου με την Τζένη Μπαλατσινού 

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, είναι μια εντυπωσιακή ξανθιά γυναίκα που θυμίζει αρκετά τη μητέρα της. Η Αμαλία Κωστοπούλου που σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Διακυβέρνηση στο Berkeley της Καλιφόρνια, έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το modeling, και απασχόλησε τελευταία τα φώτα της δημοσιότητας τόσο με το ατύχημα που είχε στην Αμερική το 2020 αλλά και με το αν έγινε ειδική σύμβουλος στο υπουργείο Τουρισμού, μοιάζει καταπληκτικά με τη μητέρα της. Ίδια φινέτσα και κομψότητα, voilà.

Η Όλγα Σκιαδαρέση με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση

© NDPPHOTO / NDP PHOTO

Όχι όχι δεν μας θυμίζουν τόσο την Μπέσυ Μάλφα όσο τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση. Η Όλγα θα λέγαμε ένα τσικ παραπάνω από τη δίδυμη της Νίκη Σκιαδαρέση. Οι νεαρές γυναίκες που πειραματίζονται με μουσικά βιντεάκια στο ΥouΤube ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους, η Όλγα ασχολείται συγκεκριμένα με τη μουσική και την υποκριτική ενώ η Νίκη με την ηθοποιία. «Οι κόρες μου ζητάνε τις συμβουλές μου, αλλά κάνουν αυτό που θέλουν στο τέλος» έχει πει ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε συνέντευξή του για τα κορίτσια του.

Η Αναστασία Ρουβά με τον Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν αποκτήσει μαζί 4 παιδιά, των οποίων τα ονόματα ξεκινούν από το γράμμα "Α". Η 14χρονη Αναστασία που λατρεύει το Τik Tok ωστόσο είναι αυτή που μοιάζει εκπληκτικά με τον διάσημο τραγουδιστή.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου με την Εύη Αδάμ

Η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, που δεν την ενδιαφέρει καθόλου να ασχοληθεί με το μόντελινγκ και ονειρεύεται να γίνει CEO κάπου μοιάζει αρκετά στη μητέρα της. Το μοντέλο έχει αναφέρει στο παρελθόν ότι έβλεπε στοιχεία του εαυτού της και στις δύο κόρες της, αλλά περισσότερο βλέπει τον εαυτό της στη 22χρονη Νεφέλη.

Η Ισμήνη Αϊβάζη με την Μαρία Κορινθίου

Όταν η Μαρία Κορινθίου παρουσίαζε το πρώτο της παιδικό βιβλίο με τίτλο «Παραμυθοποιός» αφιερωμένο στην κόρη της με τον Γιάννη Αϊβάζη ήταν η πρώτη φορά που είδαμε την ομοιότητα των δυο. Η 14χρονη μαθήτρια Ισμήνη ή Ισμηνού όπως την αποκαλεί η ηθοποιός έχει σίγουρα το ίδιο χαμόγελο, τα μάτια και τα χείλη της.

Ο Άγγελος Λάτσιος με τον Γιάννη Λάτσιο

Ναι, ναι και ξανά ναι. Ο Άγγελος Λάτσιος που γιόρτασε πρόσφατα τα 20α γενέθλια του είναι ίδιος ο πατέρας του Γιάννης Λάτσιος. Η μητέρα του Ελένη Μενεγάκη είχε σχολιάσει άλλωστε και εκείνη στο παρελθόν για την ομοιότητα τους «Όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι "Λάτσιος" και τους απαντούσα "είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη"; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις. Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι "βλέπω τα χείλη της Ελένης, βλέπω το σουλούπι του Γιάννη"». Ένα δίκαιο το έχει.

Δωροθέα Μερκούρη και Γαία Μερκούρη

Η ομοιότητα τους δεν περνάει απαρατήρητη. Η ερωτευμένη Γαία, κόρη του Γουάρντ Σρεγκεχοϊρντ είναι ίδια η μαμά της και όσο περισσότερο μεγαλώνει τόσο πιο εμφανής είναι αυτή η ομοιότητα. Σκρολάροντας στο προφίλ της στα social media θα παρατηρήσεις ότι ειδικά στην περιοχή των ματιών, στα χείλη αλλά και στα χρώματα μαμά και κόρη μοιάζουν. Η τρυφερή μητέρα Δωροθέα Μερκούρη που είναι πάντα δίπλα στις κόρες της έχει πει σε παλιότερη συνέντευξη της ότι τους αναφέρει συχνά «είσαι καλύτερη από εμένα, πιο όμορφη, πιο έξυπνη».

Η Μελίνα Νικολαΐδη με την Δέσποινα Βανδή

Μέρα με τη μέρα μοιάζουν όλο και περισσότεροη 18χρονη Μελίνα -κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη- και η διάσημη τραγουδίστρια. «Σ’ αγαπώ πολύ πιο πολύ κανείς» είχαν τραγουδήσει live στο Κατράκειο μητέρα και κόρη αφιερώνοντας η μία στην άλλη. Φανερά όμοιες…

Η Δανάη Μπάρκα με την Βίκυ Σταυροπούλου 

Σπιρτόζες, πολυτάλαντες, δοτικές και αστείες πολύ αστείες τις περιγράφουν όσοι τις γνωρίζουν - ή και όχι. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα μπορεί να μοιάζει αρκετά σαν χαρακτήρας με την μητέρα της είναι ίδιες όμως και εμφανισιακά. Δεν είναι τυχαίο που η μικρή Δανάη άλλωστε είχε παίξει τη miniε κδοχή της Βίκυς Σταυροπούλου στο «Είσαι το Ταίρι μου». Θυμάται κανείς; Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη»και κόρη του Νώντα Μπάρκα, μιλά συνέχεια για τη μητέρα της, ενώ μοιράζεται με τους followers της στα social αστεία στιγμιότυπα, όπου της κάνει φάρσες σαν εκείνες που έκανε παλαιότερα η ίδια και μιλάει πάντοτε τρυφερά για εκείνη.

O Ορφέας Αυγουστίδης με την Μαρία Τσομπανάκη

«Μου έλειπε, σαν να μου είχαν κόψει… Το λέω δημόσια αυτό γιατί όλοι ξέρουν πόσο αγαπώ τον Ορφέα αφενός και όλοι ξέρουν πόσο αγαπούν οι μαμάδες τους μοναχογιούς τους, τα μοναχοπαίδια τους» δήλωνε η Μαρία Τζομπανάκη για τον μονάκριβο της. Η διάσημη ηθοποιός που ήταν παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Ντίνο Αυγουστίδη έχει αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τον γιο της.

Η Σοφία Πετρούνια με τον Λευτέρη Πετρούνια

«Να παίρνω μετάλλια και να με βλέπει το παιδί που θέλω να αποκτήσω. Γιατί δεν θέλω να κάνω παιδί στα σαράντα μου. Θέλω να κάνω όσα περισσότερα μπορώ. Θέλω όταν σταματήσω το παιδί μου να με θυμάται. Όχι για μένα, αλλά για εκείνο. Γιατί θυμάμαι πόσο θαύμαζα εγώ τον πατέρα μου και θα ήθελα το παιδί μου να με θαυμάζει για να γίνει καλύτερος άνθρωπος. Γιατί όταν έχεις πρότυπο προσπαθείς να μοιάσεις σε κάτι και αυτή η προσπάθεια είναι που σε βελτιώνει ως άνθρωπο» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ο κορυφαίος αθλητής. Το σίγουρο είναι ότι η μικρή Σοφία, η κόρη του με την Βασιλική Μιλλούση του μοιάζει…

Η Αριάνα Τανιμανίδη με τον Σάκη Τανιμανίδη

«Όχι τα κουκλάκια μας δεν είναι identical twins, δεν είναι ολόιδια ή αλλιώς μονοζυγωτικά, είναι διζυγωτικά δηλαδή είναι δυο διαφορετικά αδερφάκια, τα οποία μπορεί να μοιάζουν μεταξύ τους μπορεί και όχι. Όπως και να είναι όμως είναι κουκλάκια!» είχε απαντήσει ο Σάκης Τανιμανίδης στα social media όταν ρωτήθηκε για τα δίδυμα κορίτσια του με την Χριστίνα Μπόμπα. Ωστόσο, όπως φαίνεται και από τα posts που δημοσιεύουν η Αριάνα είναι αυτή που του μοιάζει αρκετά ενώ η Φιλίππα φέρνει περισσότερο στη Χριστίνα Μπόμπα.