Ο Τζον Τραβόλτα αποχαιρετά την Κίρστι Άλεϊ - Το συγκινητικό αντίο

«Σ' αγαπώ, ξέρω ότι θα ξανασυναντηθούμε»

Newsroom |

Ο Τζον Τραβόλτα για τον θάνατο της Κίρστι Άλεϊ - Το συγκινητικό αντίο του ηθοποιού στα social media

Η είδηση ότι η ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ πέθανε δεν σταματά να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η πρωταγωνίστρια στις ταινίες «Κοίτα ποιος μιλάει» στα τέλη των 80’s και αρχές των 90’s άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 71 ετών.

Ο Τζον Τραβόλτα, συμπρωταγωνιστής της στις ταινίες, συγκινεί στο αντίο του στην Κίρστι Άλεϊ. Στην ανάρτησή του στα social media ο Τζον Τραβόλτα αποχαιρετά την ηθοποιό και αποτίει φόρο τιμής.

Όπως αναφέρει, ήταν «μια από τις πιο ιδιαίτερες σχέσεις που είχα ποτέ», προσθέτοντας: «Σ’ αγαπώ, Κίρστι. Ξέρω ότι θα ξανασυναντηθούμε».

Όταν η Κίρστι Άλεϊ συνάντησε τον Τζον Τραβόλτα στο «Κοίτα ποιος μιλάει τώρα» - Ο κρυφός έρωτας της ηθοποιού

Το 2018 η Κίρστι Άλεϊ είχε αποκαλύψει ότι παραλίγο να το σκάσει με τον Τζον Τραβόλτα. «Νομίζω ότι φίλησα τον Τραβόλτα. Παραλίγο να το σκάσω μαζί του και να τον παντρευτώ. Τον αγαπούσα, τον αγαπώ ακόμα» είχε εξομολογηθεί κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο βρετανικό Big Brother.

«Αν δεν ήμουν παντρεμένη, θα πήγαινα και θα τον παντρευόμουν -και θα ήμουν σε αεροπλάνο γιατί έχει το δικό του αεροπλάνο» είχε προσθέσει.

Οι Τζον Τραβόλα και Κίρστι Άλεϊ ήταν το πρωταγωνιστικό δίδυμο στις κωμωδίες:

  • «Κοίτα ποιος μιλάει» (1989)
  • «Κοίτα ποιος μιλάει, επίσης» (1990)
  • «Κοίτα ποιος μιλάει τώρα» (1993).

Η πρώτη ταινία σημείωσε τεράστια επιτυχία. Η Κίρστι Άλεϊ υποδυόταν μια ανύπαντρη έγκυο γυναίκα που ερωτεύεται τον οδηγό ταξί (Τζον Τραβόλτα), ο οποίος την πηγαίνει στο νοσοκομείο για να γεννήσει. Τη φωνή του μικρού της γιου υποδύθηκε στην επιτυχημένη αμερικανική κωμωδία ο Μπρους Γουίλις.