Μπρους Γουίλις: Η κόρη του φωτογραφίζει τον πατέρα της, 9 μήνες μετά τη διάγνωσή του με αφασία
© Kevin Winter/Getty Images
Celebrities

Μπρους Γουίλις: Φωτογραφίζεται εννέα μήνες μετά τη διάγνωσή του με αφασία

Η κόρη του ηθοποιού, ανέλαβε χρέη φωτογράφου και απαθανάτισε τον πατέρα της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Μπρους Γουίλις: Σπάνιες φωτογραφίες 9 μήνες μετά τη διάγνωση με αφασία – Οι χαλαρές οικογενειακές στιγμές

H Σκάουτ Γουίλις, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες του πατέρα της με την σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ. Το ζευγάρι απαθανατίστηκε κατά τη διάρκεια ενός οικογενειακού γεύματος, να είναι χαμογελαστοί και να κρατιούνται από το χέρι.

Ο Μπρους Γουίλις έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι πλέον σπάνιες, πόσω δε οι φωτογραφίες από τις οικογενειακές του στιγμές. Υπενθυμίζεται πως, μετά την ανακοίνωση, ο ηθοποιός αποσύρθηκε από την πολύχρονη καριέρα του, καθώς ήταν αρκετά δύσκολο να γυρίσει ταινίες πλέον.

Συγκεκριμένα, ήταν στις 30 Μαρτίου, όταν η δεύτερη σύζυγός του, Έμμα Χέμινγκ, ανακοίνωσε ότι ο 67χρονος ηθοποιός πάσχει από αφασία και ότι αποσύρεται από την υποκριτική.

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας και είμαστε ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, συμπόνια και υποστήριξή σας. Το περνάμε αυτό ως μια ισχυρά ενωμένη οικογένεια και θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον», ανέφερε μεταξύ άλλων η σύζυγός του.

Η αφασία είναι μια νευρολογική ασθένεια που τον δυσκολεύει να επικοινωνήσει μέσω της ομιλίας ή της γραφής, κάτι που τον οδήγησε στο να απέχει εδώ και εννέα μήνες από τη δημόσια ζωή.

bruce_willis_scout_instagram_0712_
bruce_willis_scout_instagram_0712

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice