Η Σαρλίζ Θερόν
Η Σαρλίζ Θερόν © EPA/NEIL HALL
Celebrities

Η Σαρλίζ Θερόν είδε τη μητέρα της να πυροβολεί τον πατέρα της

Πώς το ξεπέρασε - Το μήνυμα της ηθοποιού για τη βία κατά των γυναικών

62224-137655.jpg
Newsroom |

Σαρλίζ Θερόν - Το παιδικό τραύμα και η στάση ζωής της ηθοποιού

Η στάση της Σαρλίζ Θερόν απέναντι στη ζωή έχει διαμορφωθεί από τα δραματικά γεγονότα που έχει ζήσει. Η ηθοποιός συνειδητοποίησε από νωρίς ότι «δεν μπορείς να τα έχεις όλα» αφού βίωσε την τραγωδία στα νεανικά της χρόνια.

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ -της οποίας η μητέρα πυροβόλησε τον πατέρα της όταν ήταν ακόμα παιδί- εξήγησε: «Ένα πράγμα που μου έφερε η πρώιμη τραγωδία είναι η συνειδητοποίηση ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Απλώς δεν τα έχεις. Και είναι εύκολο να πεις: "Ω, είναι μια ταινία", αλλά μετά είναι άλλη ταινία και άλλη. Και δεν θέλω να ακούγομαι σαν να κουβαλάω κάποιο μήνυμα, αλλά σκέφτομαι τις γυναίκες. Ανησυχούμε ότι αν δεν δουλέψουμε σκληρότερα και δεν συνεχίσουμε να πιέζουμε, δεν θα φτάσουμε ποτέ στο τέρμα. Και είναι εξαντλητικό. Ποτέ δεν αισθάνομαι ότι "Ω, μπορώ απλώς να το απολαύσω αυτό"».

Παρά την επιτυχία της, η Σαρλίζ επιμένει ότι δεν συμπεριφέρεται σαν στερεότυπη σταρ του κινηματογράφου. Η καταξιωμένη ηθοποιός δεν νιώθει την ανάγκη να συμπεριφερθεί «αινιγματικά».

Δίνοντας μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο «The Hollywood Reporter» είπα ακόμα: «Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος με τον οποίο είχα δουλέψει θα έλεγε: "Ω, δεν την ξέρω"».

Και πρόσθεσε: «Είμαι τόσο ξεκάθαρη όταν συναντώ κάποιον, ακόμα κι αν είναι το πλατό σε μια τηλεοπτική εκπομπή, και δεν χρειάζεται να είμαι αινιγματική… Δεν θέλω να χάσω όλο αυτόν τον χρόνο μαζί σου νομίζοντας ότι είμαι μία αινιγματική κινηματογραφική σταρ. Ας γκρεμίσουμε όλους τους τοίχους για να μπορέσουμε να γνωριστούμε».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice