Χάρι και Μέγκαν Vol.2 - Το νέο τρέιλερ του Netflix για τα επόμενα επεισόδια (βίντεο)

Ο βασιλικός γάμος και ο πρώτος χορός

Newsroom |

Harry & Meghan, το ντοκιμαντέρ του Netflix - Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ στο τρέιλερ για τα νέα επεισόδια της ζωής τους στο Μπάκιγχαμ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζουν την εξιστόρηση της ζωής τους, όπως φαίνεται στο νέο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix από τα επόμενα επεισόδια.

Το ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» έχει ανάψει «φωτιές» στο Μπάκιγχαμ, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στη Βρετανία.

«Μπορεί να πέσει κανείς χαμηλότερα;» αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, καθως οι «βασιλικοί απόκληροι» έχουν προ πολλού «ξεπεράσει το σημείο χωρίς επιστροφή», όπως χαρακτηριστικά γράφουν.

Ο βρετανικός Τύπος καταγγέλλει κυρίως τις επιθέσεις κατά της βασιλικής οικογένειας και του θεσμού της μοναρχίας, και ιδιαίτερα τις κοροϊδίες για το πρωτόκολλο και τις περιγραφές του Ηνωμένου Βασιλείου ως ρατσιστικής και μισαλόδοξης χώρας.

Στα νέα επεισόδια ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ μιλούν μεταξύ άλλων για τον βασιλικό γάμο τους και τον πρώτο χορό στη δεξίωση που ακολούθησε. «Ήθελα πραγματικά η μουσική να είναι χαρούμενη» θυμάται η Μέγκαν Μαρκλ. 

Υπενθυμίζεται ότι στα τρία πρώτα επεισόδια οι Χάρι & Μέγκαν περιγράφουν τη συνάντησή τους και την ιστορία αγάπης, ενώ επιτίθενται στα βρετανικά ΜΜΕ και τους παπαράτσι, κατηγορώντας τους ότι επιδίωξαν «να καταστρέψουν» τη Μέγκαν συγκρίνοντάς τη με την Νταϊάνα, τη μητέρα του πρίγκιπα Χάρι.