H Τζένιφερ Κούλιτζ
H Τζένιφερ Κούλιτζ © Amy Sussman/Getty Images)
Celebrities

Τζένιφερ Κούλιτζ: «Έκανα το καλύτερο σεξ της ζωής μου μετά το 'American Pie'»

Τι αποκάλυψε η σταρ του «White Lotus»

|

Η αποκάλυψη της Τζένιφερ Κουλιτζ για την σεξουαλική της ζωή

Η Τζένιφερ Κούλιτζ αποκάλυψε το περασμένο καλοκαίρι ότι ο αξέχαστος ρόλος της στην εφηβική κωμωδία «American Pie» συνοδεύτηκε από πολλά προνόμια.

Η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε την «μαμά του Στίφλερ» στην ταινία, είχε δηλώσει στο Variety ότι «η σεξουαλική της ζωή ανέβηκε πολύ μετά τη συμμετοχή της “American Pie”». Τώρα επανήλθε με περισσότερες λεπτομέρειες. 

Μιλώντας στην Αριάνα Γκράντε για το του Entertainment Weekly 2022 Entertainers of the Year, η Κούλιτζ αποκάλυψε «Αν δεν είχα αυτή την ταινία, δεν νομίζω... Ας πούμε ότι θα ήταν μια πολύ βαρετή δεκαετία». 

Ωστόσο η Γκράντε θέλησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες «Θυμάστε το καλύτερο σεξ που κάνατε μετά την ταινία; Κρατάτε επαφή;»

«Χαίρομαι που το ρωτήσατε αυτό γιατί ο ρόλος με σύστησε σε μια 'ευρύτερη ομάδα' όμορφων ανδρών - και νεότερων ανδρών. Μάλιστα γνώρισα έναν πολύ, πολύ γοητευτικό άντρα ο οποίος έτυχε αρκετά νέος νεότερος. Το ξεκαθαρίζω ήταν νόμιμη ηλικία για σεξ. Την επόμενη μέρα, έπρεπε να τηλεφωνήσουμε στη μητέρα του για να δούμε πού θα μπορούσα να πάρω ένα πιστολάκι» αποκάλυψε η σταρ του «White Lotus». 

Jennifer Coolidge Takes Over Hollywood | Entertainers of the Year | Entertainment Weekly

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice