Αντέλ: «Ξεπέρασα το διαζύγιο με 5 συνεδρίες ψυχοθεραπείας την ημέρα» (βίντεο)

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε γιατί δεν θέλει να κάνει περιοδείες

Newsroom |

Η Αντέλ για το διαζύγιο, την ψυχοθεραπεία και τις συναυλίες - Η κατάθεση ψυχής στο show «Weekends with Adele»

Η Αντέλ άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο μετά τον χωρισμό της. Κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού show «Weekends with Adele» στο Λας Βέγκας αποκάλυψε ότι χρειάστηκε να κάνει πολλαπλές ψυχοθεραπείες για να προχωρήσει μπροστά.

Η 34χρονη τραγουδίστρια μίλησε για το διαζύγιό της από τον πρώην σύζυγό της, Simon Konecki. «Ξεκίνησα και πάλι την ψυχοθεραπεία γιατί την είχα σταματήσει μερικά χρόνια. Το χρειαζόμουν» ξεκαθάρισε.

Και πρόσθεσε: «Την περίοδο του διαζυγίου, έκανα πέντε συνεδρίες την ημέρα αλλά τώρα το κάνω γιατί θέλω να σιγουρευτώ ότι καλυτερεύω κάθε εβδομάδα και να είμαι βέβαιη ότι μπορώ να σας δώσω τα πάντα».

Αντέλ: «Φοβάμαι, όταν τραγουδώ ζωντανά»

«Όλη η συνεδρία της ψυχοθεραπείας μου αυτήν την εβδομάδα ήταν πραγματικά ενδιαφέρουσα. Αφορούσε αυτές τις συναυλίες. Πάντα γίνομαι τόσο συναισθηματική. Λατρεύω να φτιάχνω μουσική, αλλά υπάρχει κάτι στο να τραγουδώ ζωντανά, που πραγματικά με τρομάζει και με γεμίζει τρόμο» παραδέχτηκε.

Και συνέχισε: «Για αυτό τον λόγο δεν είμαι καλλιτέχνης που κάνει πολλές περιοδείες. Το έκανα την τελευταία φορά για να αποδείξω ότι μπορώ».

Η Adele είχε γίνει viral πρόσφατα με τον τρόπο που... εξαφανίστηκε από τη σκηνή του τηλεοπτικού της show στο Λας Βέγκας, χρησιμοποιώντας ροζ κομφετί.