Αντιδράσεις fans της Γκουέν Στεφάνι για τις πλαστικές επεμβάσεις: «Μοιάζεις με κέρινο ομοίωμα»

H τραγουδίστρια διανύει το 53 έτος της ηλικίας της

Newsroom |

Γκουεν Στεφάνι: Οι αντιδράσεις των θαυμαστών για την αισθητική της επέμβαση

Η Γκουέν Στεφάνι ανάρτησε μερικά στιγμιότυπα και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και η εμφάνισή της δεν θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που ήταν στο παρελθόν. Τα ζυγωματικά της, τα χείλη, αλλά και η μύτη της φαίνονται «τέλεια», όπως βέβαια και το υπόλοιπο πρόσωπό της, δίνοντας την εντύπωση ότι «πειράξει» την εικόνα της.

Η σταρ φοράει μια ολόσωμη, κατακόκκινη φόρμα, γεμάτη στρας και αν και μοιάζει τρομερά εντυπωσιακή, όπως σχολιάζει το κοινό της. «Νόμιζα ότι αυτό ήταν κέρινο ομοίωμα», γράφει στα σχόλια ένας θαυμαστής της, με έναν άλλο να προσθέτει: «Πού είναι η Γκουέν;; Εννοώ την αυθεντική Γκουέν». «Η Γκουέν Στεφάνι είναι είτε αγέραστη είτε έχει παγώσει το χρόνο» έγραψε ένας θαυμαστής στα social media ενώ κάποιος άλλος ανέφερε: Παρακαλώ πολύ, αφήστε με να γερνάω όπως η Γκουέν Στεφάνι». Ένας ακόμη έγραψε: «Η Γκουέν Στεφάνι δείχνει αγέραστη. Είναι ίδια από την εποχή του Hollaback Girl» κι ένας ακόμη πρόσθεσε: Μακάρι να είχα τα γονίδια της Γκουέν Στεφάνι».

Παρόλα αυτά η τραγουδίστρια είχε μοιραστεί στο παρελθόν το μυστικό της για να πετύχει αυτό που φαίνεται να είναι η αιώνια νεότητα. Ενώ οδηγούσε με τον Τζέιμς Κορντέν το 2016, για την εκπομπή του «Carpool Karaoke», η Στεφάνι μίλησε για το λόγο που δεν φαίνεται να γερνάει. Αυτό συνέβη όταν ο Βρετανός παρουσιαστής τη συνέκρινε με τον Μπέντζαμιν Μπάτον από την ταινία του 2008, όπου ο χαρακτήρας γερνάει ανάποδα. Η Γκουέν Στεφάνι αποδίδει το νεανικό της λουκ στο ότι «ερωτεύτηκε». «Αυτό είναι το λίφτινγκ που έχω κάνει» δήλωσε στον Κορντέν. «Γράφω μουσική για την ευτυχία και την αλήθεια».