Η Άμπερ Χερντ άσκησε έφεση στην απόφαση ότι δυσφήμισε τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ
Άμπερ Χέρντ - Τζόνι Ντεπ © ΕPA Pool
Celebrities

Οριστικό τέλος στο «σίριαλ» Άμπερ Χέρντ - Τζόνι Ντεπ: Ήρθαν σε συμβιβασμό

Η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού για το οριστικό τέλος της δικαστικής διαμάχης τους

62224-137655.jpg
Newsroom |

Άμπερ Χέρντ - Τζόνι Ντεπ: Ήρθαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό 

Η Άμπερ Χερντ ήρθε σε συμβιβασμό για την υπόθεση δυσφήμισης πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στις ΗΠΑ με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ, λέγοντας ότι έχει «χάσει την πίστη της στο αμερικανικό νομικό σύστημα» Οι δικηγόροι τους κατέληξαν σε μια συμφωνία, βάση της οποίας η ασφαλιστική εταιρεία της Χερντ θα πληρώσει στον Ντεπ 1 εκατομμύριο δολάρια για να βάλει τέλος στην υπόθεση.

Η Χερντ ανάφερε ότι δεν θα προχωρήσει σε προγραμματισμένη έφεση μετά τη δίκη τους στις ΗΠΑ. Σε ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός ανέφερε ότι κατέληξε στην απόφαση μετά από «πολλή σκέψη».

Η ανάρτηση σημειώνει: «Υπερασπίστηκα την αλήθεια μου και με αυτόν τον τρόπο καταστράφηκε η ζωή μου όπως την ήξερα. Ο διασυρμός που αντιμετώπισα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια ενισχυμένη εκδοχή των τρόπων με τους οποίους οι γυναίκες θυματοποιούνται εκ νέου όταν βγαίνουν μπροστά. Τώρα έχω επιτέλους την ευκαιρία να χειραφετηθώ από κάτι που προσπάθησα να εγκαταλείψω πριν από έξι χρόνια και με όρους που μπορώ να συμφωνήσω».

Η ηθοποιός πρόσθεσε ότι αυτή η ανάρτηση δεν αποτελεί παραδοχή οποιασδήποτε πράξης και «δεν αποτελεί πράξη παραχώρησης».

Yπενθυμίζεται ότι τον Ιούνιο, οι ένορκοι έκριναν ότι το άρθρο της στην Washington Post μέσα από το οποίο κατηγορούσε τον Τζόνι Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία είναι «ψευδές». Το 7μελές σώμα των ενόρκων στο δικαστήριο στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ αποφάσισε ότι ο Αμερικανός ηθοποιός απέδειξε την αθωότητά του.

Σημειώνεται πάντως ότι η Άμπερ Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του πρώην συζύγου της για σχόλια του δικηγόρου του στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail». Υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice