Αλίσα Μιλάνο: Έγινε 50 και το γιορτάζει με μια φωτογραφία... χωρίς φίλτρα
© Arnold Jerocki/Getty Images/Ideal Image
Celebrities

Αλίσα Μιλάνο: «Αυτά είναι τα 50. Χωρίς φίλτρο. Χωρίς μακιγιάζ»

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

62224-137655.jpg
Newsroom |

Αλίσα Μιλάνο: Έγινε 50 και το γιορτάζει με μια φωτογραφία

Η αμερικανίδα ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο ανάρτησε μέσα από το προφίλ που διατηρεί στο Instagram, μία χωρίς μακιγιάζ και ειδικά φίλτρα από εφαρμογές στα social media. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να γιορτάσει την έκτη δεκαετία της ζωής της. 

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε:

«Αυτά είναι τα 50. Χωρίς φίλτρο. Χωρίς μακιγιάζ. Θα περάσω αυτή τη μέρα, όπως κάθε μέρα. Θα κινηθώ λίγο, θα αγαπήσω πολύ, θα υπηρετήσω και θα μετρήσω τις ευλογίες μου. Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Ακριβώς εδώ. Τώρα αμέσως. Αυτή την ώρα. Στην εποχή μου. Στην εποχή σας.

Υπάρχουν πολλά ακόμα να περιμένουμε! Και ξέρετε τι; Είναι εντάξει ακόμη και να κοιτάξω πίσω, πού ήμουν, από πού ήρθα, πόσο μακριά έχω φτάσει, ποιος ήρθε στη ζωή μου και ποιος έμεινε. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξή σας και τις ευχές γενεθλίων. Ας συνεχίσουμε».
Η Aλίσα Μιλάνο έγινε γνωστη με τον ρόλο της «Σαμάνθας Μικέλλι» στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ABC «Who's the boss?» (1984-1992) και εκτοξεύτηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της «Φοίβης Χάλιγουελ» στη σειρά φαντασίας «Οι Μάγισσες» (1998-2006) της Warner Bros. που γνώρισε παγκόσμια επιτυχία. Παράλληλα αγαπήθηκε και για το ρόλο της ως «Τζένιφερ Μανκίνι» στην τηλεοπτική σειρά «Λεωφόρος του Μέλροουζ» του Fox.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice