Emily Ratajkowski
© EPA/ RINGO CHIU
Celebrities

H Έμιλι Ρατακόφσκι αποχαιρέτησε το 2022 με «σέξι» βίντεο στο Tik Tok από παραλία

Προ ημερών αποκάλυψε ότι μπήκε σε εφαρμογή γνωριμιών

62224-137655.jpg
Newsroom |

Έμιλι Ρατακόφσκι: Το τελευταίο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok πριν αλλαγή του έτους

H Έμιλι Ρατακόφσκι η οποία πρόσφατα χώρισε από τον Πιτ Ντέιβιντσον, αποχαιρέτησε το 2022 με «σέξι» βίντεο στο Tik Tok από παραλία φορώντας ένα ροζ σλιπ μπικίνι.

Το ειδύλλιο του Πιτ Ντέιβιντσον και της Έμιλι Ρατακόφσκι έληξε, μάλλον, άδοξα. «Ήταν μια ωραία περιπέτεια και για τους δυο, αλλά πλέον η Έμιλι και ο Πιτ θέλουν να μείνουν φίλοι», ανέφεραν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά τους. Το διάσημο ζευγάρι συνδέθηκε τον περασμένο μήνα, μετά τον χωρισμό της Ρατακόφσκι από τον σύζυγό της. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν σε έναν αγώνα των New York Knicks, στο Madison Square Garden, στις 27 Νοεμβρίου. Τόσο ο Πιτ Ντέιβιντσον όσο και η Έμιλι Ρατακόφσκι έβγαιναν και με άλλα άτομα όλο αυτό το διάστημα.

Πρόσφατα, όπως έγινε γνωστό, η Έμιλι μπήκε για πρώτη φορά σε μια εφαρμογή γνωριμιών. Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι έχει λάβει αιτήματα από γυναίκες, κάτι το οποίο είναι, για εκείνη, συναρπαστικό.  Από τότε που ανακοινώθηκε ο χωρισμός της, υπήρξαν φήμες που συνδέουν την Έμιλι με διάφορους άλλους διάσημους συντρόφους. Ο Πιτ Ντέιβιντσον αποτελεί πλέον παρελθόν για την πανέμορφη Έμιλι. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice