Η Τζούντι Ντεντς υποδέχτηκε με ABBA το 2023
Η Τζούντι Ντεντς υποδέχτηκε με ABBA το 2023 © EPA/NEIL HALL
Celebrities

Η Τζούντι Ντεντς υποδέχεται την Πρωτοχρονιά 2023 με ABBA (βίντεο)

Μαζί με την τραγουδίστρια των Texas στο πιάνο

62224-137655.jpg
Newsroom |

H Τζούντι Ντεντς, μαζί με την Σαρλίν Σπίτερι (τραγουδίστρια των Texas) σε συναυλία «έκπληξη» πριν από την Πρωτοχρονιά 2023 - Παίζει ABBA στο πιάνο

Η Τζούντι Ντεντς επεφύλαξε μια ξεχωριστή παραμονή Πρωτοχρονιάς στους θαυμαστές της. Η βραβευμένη με Όσκαρ βρετανίδα ηθοποιός βρισκόταν στη Σκωτία για την αλλαγή χρονιάς.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κάνει τον γύρο των social media, η Τζούντι Ντεντς υποδέχτηκε με ντουέτο την Πρωτοχρονιά 2023.

Ειδικότερα, ερμηνεύει ένα τραγούδι των AΒΒΑ με την τραγουδίστρια των Texas Σαρλίν Σπίτερι. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε σε ξενοδοχείο στο Αμπερντίνσαϊρ, την παραμονή Πρωτοχρονιάς, λίγα λεπτά πριν μπει το 2023.

Το δημοσίευμα στη βρετανική εφημερίδα «Guardian» αναφέρει ότι η frontwoman των Texas τραγούδησε το Waterloo των ABBA, με την Τζούντι Ντεντς να τη συνοδεύει στο πιάνο, κάνοντας παράλληλα φωνητικά.

Τη μικρή «συναυλία» κατέγραψε και δημοσιοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο διευθύνων σύμβουλος του ξενοδοχείου Ewan Venters. Σε δηλώσεις του στο BBC Scotland τόνισε ότι «ενθουσίασαν τους παριστάμενους και τις λάτρεψαν».

Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη Οκτωβρίου είχε γίνει γνωστό πως η Τζούντι Ντεντς χάνει την όρασή της αλλά δεν αποσύρεται από την υποκριτική. Η διάσημη ηθοποιός πάσχει από εκφύλιση ωχράς κηλίδας, κάτι που προκαλεί σταδιακή απώλεια της όρασή της, γεγονός που δυσκολεύει κατά πολύ την καθημερινότητά της.

Μιλώντας στην εκπομπή του Louis Theroux στο BBC2 εξομολογήθηκε ότι αδυνατεί να ανταπεξέλθει και στα βασικά, όπως να φροντίσει για το φαγητό της, να διαβάσει ή να γράψει. Ωστόσο, η βραβευμένη με Όσκαρ γυναικείου ρόλου στην ταινία «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» δήλωσε αποφασισμένη να συνεχίσει την καριέρα της στην υποκριτική.

«Δεν θέλω να αποσυρθώ. Δεν κάνω πολλά αυτή τη στιγμή γιατί δεν μπορώ να δω. Είναι κακό. Αλλά πρέπει να διδάξω στον εαυτό μου έναν νέο τρόπο μάθησης» είπε χαρακτηριστικά Τζούντι Ντεντς, προσθέτοντας πως η ίδια έχει φωτογραφική μνήμη, «οπότε εάν κάποιος μου πει κάτι μπορώ να το μάθω γρήγορα. Και έχω πολλούς ανθρώπους που μπορούν να με βοηθήσουν».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice