Kim Kardashian: Εκανε ζημιά στο φόρεμα της Marilyn Monroe; Οι φωτογραφίες με το πριν και το μετά
Kim Kardashian © Gilbert Carrasquillo/FilmMagic/Getty Images/Ideal Images
Celebrities

Η Kιμ Καρντάσιαν δείχνει πώς είναι πραγματικά τα μαλλιά της, για πρώτη φορά

Τραβηγμένη σε βίντεο από την κόρη της

62224-137655.jpg
Newsroom |

Κιμ Καρντάσιαν: Έδειξε τα πραγματικά της μαλλιά

Η Κιμ Καρντάσιαν απαθανατίστηκε από την κόρη της σε ένα βίντεο, που δημοσιεύτηκε στον κοινό τους λογαριασμό στο TikTok την παραμονή των Χριστουγέννων. Η 9χρονη ανέβασε ένα βίντεο με το δίδυμο μητέρα - κόρη να τραγουδάνε μαζί το «Baby, It’s Cold Outside».

Η Καρντάσιαν εμφανίζεται στο κρεβάτι της με τα φυσικά της μαλλιά βρεγμένα και κατεβασμένα ίσια σε πλαϊνή χωρίστρα. Είναι η πρώτη φωτογραφία που έχει δώσει η Καρντάσιαν εδώ και μήνες για το πραγματικό μήκος των μαλλιών της, καθώς συχνά φοράει εξτένσιονς.

Υπενθυμίζεται πως η Κιμ Καρντάσιαν έβαψε τα μαλλιά της πλατινέ τον περασμένο Μάιο για να μοιάζει στη Μέριλιν Μονρόε, καθώς φορούσε το φόρεμά της στο Met Gala. Μετά την επική εμφάνισή της, περιέγραψε σε συνέντευξη στη Vogue τη διαδικασία της μεταμόρφωσης, εξηγώντας πως πέρασε 14 ώρες ξεβάφοντας τα μαλλιά της για να γίνουν τόσο ανοιχτόχρωμα. 

«Ήθελα κι εγώ μια αλλαγή και πέρασα μια μέρα βάφοντας τα μαλλιά μου 14 ώρες συνεχόμενα» είχε αναφέρει η Κιμ. Ωστόσο, πλέον έχει επιστρέψει στο μελαχρινό χρώμα που την καθιέρωσε.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice