Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Με ξανθιές καλλονές στην Καραϊβική και σε πολυτελές γιοτ
© Michael Ostuni/Patrick McMullan via Getty Images/Ιdeal Image
Celebrities

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο χαίρεται τον ήλιο, τη θάλασσα και τα κορίτσια

Χωρίς την Βικτόρια Λάμας

62224-137655.jpg
Newsroom |

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Με ξανθιές καλλονές στην Καραϊβική και σε πολυτελές γιοτ

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο απαθανατίστηκε σε ένα γιοτ στα ανοιχτά του νησιού του Αγίου Βαρθολομαίου στην Καραϊβική, με φιλική παρέα και την εντυπωσιακή Μάντισον Χέντρικ και ακόμα τρεις κυρίες.

Ο Ντι Κάπριο χώρισε με την πρώην συντροφό του Καμίλα Μορόνε τον Αύγουστο μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώ τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να συνάπτει δεσμό με τη Τζίτζι Χαντίντ.

«Είναι ο τύπος γυναίκας που τον ελκύει συνήθως», είχε αναφέρει στο people πηγή του περιβάλλοντός του. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Χαντίντ εθεάθησαν για τελευταία φορά μαζί στη Νέα Υόρκη τον Νοέμβριο, βγαίνοντας από το ίδιο εστιατόριο. Μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Ντι Κάπριο και η Χαντίντ, ενώ έκαναν παρέα τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, δεν ήθελαν να ξεκινήσουν κάποια σχέση. Η πηγή είπε ότι: «Η προτεραιότητα της Τζίτζι είναι η κόρη της». Το 27χρονο μοντέλο μοιράζεται την 2χρονη Κάι με τον πρώην σύντροφό της και πρώην τραγουδιστή των One Direction, Ζέιν Μαλίκ.

Την ίδια ώρα, ο Ντι Κάπριο και η ηθοποιός Βικτόρια Λάμας εθεάθησαν να βγαίνουν χωριστά από club της Καλιφόρνια, πριν μπουν μαζί σε ένα αυτοκίνητο. Η Λάμας είναι ηθοποιός και μοντέλο με σχεδόν 24. 000 followers στο Instagram, όπου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τη δουλειά της και τα ταξίδια με τους φίλους της. Είχε ρόλους σε ταινίες μικρού μήκους όπως «The Last Thing the Earth Said», «Two Niner» και «A Virtuous Role», καθώς και μικρούς ρόλους σε άλλες τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.

Έτσι, λοιπόν, ο ηθοποιός φαίνεται πως έληξε το φημολογούμενο affair με τη Τζίτζι Χαντίντ και έχει προχωρήσει με την 23χρονη καλλονή. Ο πατέρας της, μάλιστα, Λορέντζο Λάμας, είχε δηλώσει στη New York Post ότι είναι «πολύ τσιμπημένη».

«Ξέρω ότι της αρέσει πολύ», δήλωσε ο Λάμας. «Νομίζω ότι συναντήθηκαν τον περασμένο μήνα. Δεν είμαι σίγουρος για τις συνθήκες, αλλά αυτό μου είπε».

Ο πρωταγωνιστής του Falcon Crest επιβεβαίωσε την Τετάρτη ότι η 23χρονη κόρη του είναι ξετρελαμένη με τον 48χρονο ΝτιΚάπριο. Οι πληροφορίες για τη φημολογούμενη σχέση της Βικτόρια και του καρδιοκατακτητή Λίο ξεκίνησαν όταν την είδαν να μπαίνει στο αυτοκίνητο του ηθοποιού στο Δυτικό Χόλιγουντ στις 20 Δεκεμβρίου.

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice