H Κλέλια Ανδριολάτου φέρνει το καλοκαίρι μέσα στην καρδιά του χειμώνα

H ανάρτηση στο instagram

Newsroom |

Κλέλια Ανδριολάτου: Yποδέχτηκε το 2023 βγάζοντας την μπλούζα της

Η Κλέλια Ανδριολάτου  η οποία πρωταγωνίστησε στη δημοφιλή σειρά του MEGA με τίτλο «Maestro» ανάρτησε στο Instagram προκειμένου να υποδεχθεί με τον δικό της τρόπο το 2023.

Η 26χρονη ηθοποιός αποφάσισε σήμερα, 5 Ιανουαρίου, να υποδεχτεί το νέο έτος με μία δημοσίευσή της. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με τη λεζάντα «Το 2022 αλλάζει σε 2023», τοποθετώντας και δύο πεταλούδες, οπτικοποιώντας ουσιαστικά την αλλαγή του χρόνου με την αλλαγή της μπλούζας της.

Η πρωταγωνίστρια του «Maestro» είχε δηλώσει άλλωστε πριν λίγο καιρό «Όταν βρίσκω τον λόγο να γίνει μια σκηνή με γυμνό και να υπηρετήσει το έργο, θα το κάνω. Είμαι εξοικειωμένη με το γυμνό, ακόμα και στις διακοπές μου κάνω γυμνισμό. Δεν ντρέπομαι για το σώμα μου, αντιθέτως το αγαπώ. Και εκείνη η σκηνή που περιγράφεις ήταν σαν πίνακας. Έδειχνε μια ωραία στιγμή του ζευγαριού, ήταν έρωτας, ήταν και ο φωτισμός, ήταν όλα».

Το βράδυ της Τετάρτης 4 Ιανουαρίου, η Κλέλια Ανδριολάτου συνάντησε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και απόλαυσαν γλυκό με παγωτό, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που μοιράστηκε μέσω Instagram story. Η 26χρονη φωτογράφησε τον δημιουργό του «Maestro» σκεπτικό, να στηρίζει το κεφάλι στο χέρι του, ενώ κάθεται απέναντί της.  Τη φωτογραφία συνόδευσε με τη φράση «Σοβαρή σύσκεψη» και πρόσθεσε emoji με μία καρδιά. Δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το αν οι δυο τους συζητούσαν σχετικά με τον 2ο κύκλο της σειράς.