Η Ρίτα Όρα με άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα στη νέα εμφάνιση με τον Τάικα Γουαϊτίτι

Η τραγουδίστρια επιλέγει συχνά διαφανή ρούχα

Newsroom |

Ρίτα Όρα: Με άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα στη νέα εμφάνιση με τον Τάικα Γουαϊτίτι

Η Ρίτα Όρα επιλέγει συχνά αποκαλυπτικά σύνολα ή φορέματα με διαφάνειες, που αφήνουν γυμνό το κορμί της. Έτσι σε πρόσφατη έξοδό της σε ένα πάρτι, πριν από τις Χρυσές Σφαίρες, με τον σύζυγό της, Τάικα Γουαϊτίτι, εμφανίστηκε με ένα δαντελένιο, διαφανές φόρεμα, χωρίς να φοράει σουτιέν, αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία.

Στο κάτω μέρος, φόρεσε ένα μαύρο εσώρουχο και μαύρα πέδιλα, ενώ ολοκλήρωσε το λουκ της με ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια.

© Charley Gallay/Getty Images for Netflix/Ideal Image

Προ μηνός η 32χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί κερδίζοντας τις εντυπώσεις ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους με τη στυλιστική της επιλογή. Η εμφάνισή της είναι από τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 της Nensi Dojaka και αποτελείται από ένα κόκκινο σουτιέν που συνδέεται με μια διάφανη φούστα.

Η Ρίτα Όρα παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι σε μια τελετή κεκλεισμένων των θυρών στο Λονδίνο, τον περασμένο Αύγουστο. Η 31χρονη τραγουδίστρια λέγεται ότι έχει ήδη αλλάξει το επώνυμό της και θα είναι πλέον γνωστή ως «Mrs Waititi-Ora». Η Όρα και ο Γουαϊτίτι άρχισαν να βγαίνουν τον Μάρτιο του 2021, πριν δημοσιοποιήσουν το ειδύλλιό τους τον Αύγουστο του ίδιου έτους.