Πρίγκιπας Χάρι
© EPA/ TOLGA AKMEN
Celebrities

Νέο επεισόδιο στην κόντρα Πιρς Μόργκαν και πρίγκιπα Χάρι: «Είναι ένας αξιολύπητος, παρανοϊκός, προνομιούχος και διπρόσωπος άντρας»

H νέα επίθεση του δημοσιογράφου στον δούκα του Σάσεξ με αφορμή το βιβλίο του

62224-137655.jpg
Newsroom |

Νέα επίθεση του Πιρς Μόργκαν κατά του πρίγκιπα Χάρι - Το tweet και το κείμενο - Οι χαρακτηρισμοί και οι μομφές

Την επικριτική του στάση κατά του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ, διατηρεί ο Πιρς Μόργκαν. Ο γνωστός δημοσιογράφος δεν τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια για το ζεύγος και σχολίασε για ακόμα μία φορά τα πεπραγμένα του με αφορμή το νέο βιβλίο του δούκα του Σάσσεξ, με τίτλο «Spare».

«Είναι ακόμη πιο άθλιο στις αποκαλύψεις για τη βασιλική oικογένεια από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε», σχολίασε ο δημοσιογράφος, προσθέτοντας πως πρόκειται για μια συγκλονιστική προδοσία.

Μπορεί το βιβλίο να κυκλοφόρησε την Τρίτη, αλλά ο Μόργκαν το έχει ήδη ολοκληρώσει και δεν έχασε την ευκαιρία να το κατακρίνει.

Και φυσικά, δεν περιορίστηκε σε ένα tweet αφού με κείμενό του στη New York Post σχολίασε τις προθέσεις του πρίγκιπα Χάρι. «Η ψυχρή, πικρή πραγματικότητα είναι ότι ο Χάρι σκόπευε πλήρως να προκαλέσει τη μέγιστη ζημιά και να βλάψει την οικογένειά του με αυτό το λογοτεχνικό όπλο μαζικής καταστροφής», έγραψε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε:

«Αυτή ήταν η αδυσώπητη αποστολή του από τότε που παραιτήθηκε από τα βασιλικά μέλη, τη Βρετανία και τα δημόσια καθήκοντα πριν από τρία χρόνια».

Σημείωσε, δε, πως «ο Χάρι δεν επιδιώκει την ιδιωτικότητα που προσποιείται ότι ποθεί, αλλά σκοπός του είναι να λαμβάνει τεράστια αμοιβή για να κατηγορεί την οικογένειά του, από την Όπρα Γουίνφρεϊ και το Netflix μέχρι το Spotify και το Penguin Random House» και πρόσθεσε:

«Όσο περισσότερο ο Χάρι διακηρύσσει ότι ποτέ δεν ήταν πιο ευτυχισμένος, τόσο πιο άθλιος φαίνεται. Πώς θα μπορούσε κάποιος να είναι χαρούμενος που παίρνει ατελείωτα χρήματα για να ξεπουλήσει την οικογένεια και τη χώρα του έτσι; Το βιβλίο και οι συνεντεύξεις του πρίγκιπα Χάρι για την προώθησή του βιβλίου αποκάλυψαν ότι είναι ένας αξιολύπητος, παρανοϊκός, προνομιούχος και διπρόσωπος άντρας που σκέφτεται να καταστρέψει την οικογένειά του».

Τέλος, ο Mόργκαν τόνισε πως «είναι υποκριτής, αφού πάντα ζητούσε την ιδιωτικότητα, αλλά έδωσε ένα σωρό συνεντεύξεις για να διαφημίσει το βιβλίο του, ενώ είπε σε όλο τον κόσμο ότι ο αδερφός του, Γουίλιαμ, έχει περιτομή. Ναι, ένας τύπος που μισεί την εισβολή στον Τύπο λέει στον κόσμο σε μια συνέντευξη στα μέσα ενημέρωσης ότι ο αδελφός του έχει αφαιρέσει την ακροποσθία του μορίου του».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice