Mia Regan: Το κορίτσι του Ρομέο Μπέκαμ είναι fashion icon για την Gen Z
©instagram / @mimimoocher
Celebrities

Mia Regan: Το κορίτσι του Ρομέο Μπέκαμ είναι fashion icon για την Gen Z

Κατέχει απόλυτα τους κωδικούς του Y2K στιλ, ενώ κυκλοφόρησε και μια τζιν συλλογή σε συνεργασία με την πεθερά της Βικτόρια Μπέκαμ

Mia Regan: Το κορίτσι του Ρομέο Μπέκαμ είναι influencer και fashion icon για την Gen Z.

Την ακολουθούν στο instagram περισσότερα από 600.000 άτομα κι εκείνη φροντίζει να προσφέρει θέαμα και μόδα. Είναι μόλις 20 χρονών, αλλά έχει άποψη αποκρυσταλλωμένη. Υποστηρίζει την αγορά των μεταχειρισμένων, λατρεύει την αισθητική Y2K, αλλά την ίδια στιγμή φορά ό,τι πιο τώρα. 

Ο λογαριασμός της Mia Regan στο instagram είναι ο παράδεισος των χρωμάτων, των τάσεων, του στιλ. Μπορείς να χαζεύεις το προφίλ της με τις ώρες και να κλέβεις ιδέες. Έχει απόλυτη αίσθηση του καλού γούστου, αν και είναι παιχνιδιάρα. Η Gen Z, που διατρανώνει την ανάγκη της για αυτοέκφραση, αγαπά τα εκκωφαντικά χρώματα και αγαπά το «vintage» το οποίο το τοποθετεί 20, άντε 30 χρόνια πίσω, δηλαδή στα τέλη των 90s και στις αρχές των 00s, την έχει για θεά. 

Η Mia αγαπά τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, τις μίνι φούστες, τα έντονα μοτίβα, τα μεγάλα αξεσουάρ. Επίσης, αγαπά τα μπλε, τα κίτρινα, τα κόκκινα, τα μοβ, τα οποία συνήθως τα φοράει ταυτοχρόνως. Και δε μοιάζει με κλόουν. Πέρσι παρουσίασε και την πρώτη της ατομική συλλογή με τζιν σε συνεργασία με το brand της πεθερούλας της Βικτόριας Μπέκαμ.

Ως μοντέλο έχει δουλέψει για τους οίκους Balmain και Gucci Beauty και τη βρετανική Vogue. Στις εβδομάδες μόδας του Παρισιού και της Νέας Υόρκης βρίσκεται πάντα πρώτο τραπέζι πίστα. 

Με τον Ρομέο Μπέκαμ τα έφτιαξαν το 2019. Το καλοκαίρι του 2022 άρχισαν να αφήνουν δημοσίως αιχμές για χωρισμό, αλλά τελικά η σχέση τους αναθερμάνθηκε. Υποτίθεται πως αυτός θα αφοσιωνόταν στο ποδόσφαιρο και αυτή στο μόντελινγκ και δεν θα είχαν χρόνο για αγαπούλες. Τελικά πάντως ο έρωτας νίκησε. 

Γνωρίστηκαν κατά πάσα πιθανότητα μέσα από τα social media, όπου και οι δύο είναι πολύ δραστήριοι. Δημοσιεύουν συχνά εικόνες μαζί όπου κάνουν γκριμάτσες και χαριτωμενιές. Οι Μπέκαμ πιθανόν εγκρίνουν τον δεσμό, γιατί την παίρνουν μαζί τους στις οικογενειακές διακοπές. 

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice