Κυκλοφόρησε το τρέιλερ από τη νέα συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι
© EPA/TOLGA AKMEN
Celebrities

Η Μέγκαν και ο Πρίγκιπας Χάρι δεν δέχονται την συγγνώμη του Τζέρεμι Κλάρκσον

O τηλεπαρουσιαστής είχε βάλλει κατά της Δούκισσας του Σάσεξ

62224-137655.jpg
Newsroom |

Tζέρεμι Κλάρκσον: Η Μέγκαν και ο Πρίγκιπας Χάρι δεν δέχονται την συγγνώμη του τηλεπαρουσιαστή

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ απέρριψαν τη συγγνώμη του Τζέρεμι Κλάρκσον ο οποίος είχε γράψει ένα αμφιλεγόμενο άρθρο γνώμης για την Μέγκαν Μαρκλ στην στήλη του στην εφημερίδα «The Sun».   Η στήλη έγινε η στήλη με τα περισσότερα παράπονα που έχουν γίνει ποτέ, με τον Ανεξάρτητο Οργανισμό Τυπογραφικών Προτύπων να λαμβάνει περισσότερα από 20.800 παράπονα. Το άρθρο έχει έκτοτε αφαιρεθεί από τον ιστότοπο της The Sun κατόπιν αιτήματος του Κλάρκσον.

Τη Δευτέρα, ο πρώην παρουσιαστής της εκπομπής «Top Gear» πόσταρε μια μακροσκελή δήλωση στο Instagram υποστηρίζοντας ότι έστειλε μέιλ τόσο στη Μέγκαν όσο και στον Χάρι την ημέρα των Χριστουγέννων για να πει ότι η γλώσσα του στη στήλη ήταν «επαίσχυντη» και ότι «λυπόταν βαθύτατα».

Ο εκπρόσωπος του ζευγαριού ως απάντηση στην ανάρτηση του Κλάρκσον στο Instagram, αναφέρει ότι έγραψε μόνο στον πρίγκιπα Χάρι, όχι στη σύζυγό του. Η δήλωση αμφισβητεί επίσης τη δικαιολογία του Κλάρκσον ότι έγραψε την προσβλητική στήλη με «βιασύνη» και ανέφερε την «τακτική του να γράφει άρθρα που διαδίδουν ρητορική μίσους, επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας και μισογυνισμό».

Ο εκπρόσωπος του Χάρι και της Μέγκαν είπε: «Στις 25 Δεκεμβρίου 2022, ο κ. Κλάρκσον έγραψε αποκλειστικά στον πρίγκιπα Χάρι, δούκα του Σάσεξ. Το περιεχόμενο της αλληλογραφίας του έφερε την επισήμανση Ιδιωτικό και Εμπιστευτικό.

Ενώ μια νέα δημόσια συγγνώμη εκδόθηκε σήμερα από τον κ. Κλάρκσον, αυτό που μένει να εξεταστεί είναι η τακτική του εδώ και καιρό να γράφει άρθρα που διαδίδουν ρητορική μίσους, επικίνδυνες θεωρίες συνωμοσίας και μισογυνισμό. Κάθε ένα από τα άλλα κομμάτια του γράφτηκε επίσης ”βιαστικά”, όπως δηλώνει, κάνει σαφές ότι δεν πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό που γίνεται γνωστό βιαστικά, αλλά για μια σειρά άρθρων που μοιράζονται με μίσος».
 
Στην απολογία του στο Instagram, ο Τζέρεμι Kλάρκσον ανέφερε: «Συνήθως, διάβαζα τι έχω γράψει σε κάποιον άλλον πριν δημοσιεύσω, αλλά ήμουν μόνος στο σπίτι εκείνη τη μοιραία μέρα και βιαζόμουν. Έτσι, όταν τελείωσα, απλώς πάτησα αποστολή. Και μετά, όταν εμφανίστηκε η στήλη την επόμενη μέρα, η νάρκη εξερράγη». Και κατέληξε: «Έστειλα μέιλ στον Χάρι και τη Μέγκαν στην Καλιφόρνια για να τους ζητήσω συγγνώμη. Είπα ότι ήμουν μπερδεμένος με αυτά που έλεγαν στην τηλεόραση, αλλά (κι) ότι η γλώσσα που χρησιμοποιούσα στη στήλη μου ήταν επαίσχυντη και ότι λυπάμαι βαθιά...»

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice