Η Μαντόνα φωτογραφίζεται για το Vanity Fair ως Ιησούς στον Μυστικό Δείπνο - Η συνέντευξη με αφορμή την παγκόσμια περιοδεία που ανακοίνωσε.
Η Μαντόνα υποδύεται τον Ιησού, σε έναν αποκλειστικά γυναικείο Μυστικό Δείπνο για το Vanity Fair © Instagram / Vanity Fair Italia
Celebrities

O Μυστικός Δείπνος της Μαντόνα: Ποζάρει ως Ιησούς στο εξώφυλλο του Vanity Fair

Η 64χρονη βασίλισσα της ποπ σε μια θρησκευτικού συμβολισμού φωτογράφιση που θα συζητηθεί

62224-137655.jpg
Newsroom |

Η Μαντόνα φωτογραφίζεται για το Vanity Fair ως Ιησούς στον Μυστικό Δείπνο - Η συνέντευξη με αφορμή την παγκόσμια περιοδεία που ανακοίνωσε.

Η Μαντόνα έχει συνηθίσει το κοινό της σε θεαματικές ενέργειας, αλλά για πρώτη φορά η τραγουδίστρια κοσμεί το εξώφυλλο τριών διαφορετικών εκδόσεων του Vanity Fair στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία αυτό τον μήνα.

Η Μαντόνα είναι το κεντρικό πρόσωπο του ετήσιου Icon Issue του περιοδικού, που γιορτάζει τους θρύλους που «συμβάλλουν στη διαμόρφωση του σύγχρονου πολιτισμού».

Το μεγάλο αφιέρωμα περιλαμβάνει ένα εκτεταμένο πορτφόλιο εικόνων που δημιουργήθηκαν από τους φωτογράφους Luigi & Iango, το οποίο επιχειρεί να εκφράσει τις «αξίες που υπερασπίστηκε η Μαντόνα σε όλη την καλλιτεχνική της διαδρομή και μέσα από την εικονογραφία της».

Στη λήψη του, εξωφύλλου η τραγουδίστρια ποζάρει ως Παναγία που κλαίει, με σπαθιά να της τρυπούν την καρδιά, ενώ σε μια άλλη φωτογραφία οποία υποδύεται τον Ιησού, σε έναν αποκλειστικά γυναικείο Μυστικό Δείπνο.

Το περιοδικό ανέφερε ότι για τη δημιουργία του αφιερώματος συμμετείχαν περισσότεροι από 80 συνεργάτες, σημειώνοντας ότι θα αποτελέσει επίσης μια μελλοντική έκθεση, μια ταινία μικρού μήκους και μια παράσταση μοντέρνας τέχνης.

Πιστή στις υψηλών απαιτήσεων ενδυματολογικές επιλογές της, η Μαντόνα ντύθηκε για τις φωτογραφίσεις με δημιουργίες των John Galliano για τη Maison Margiela, καθώς και Gucci, Dolce & Gabbana, Jean Paul Gaultier και άλλους, υπό τη διεύθυνση του τακτικού συνεργάτη της, Σουηδού στιλίστα B. Åkerlund.

Σε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό, η Μαντόνα μιλά για τον φεμινισμό, τη σεξουαλικότητα, τη θρησκεία και τη διαφορετικότητα, με επίκεντρο τις μάχες που έδωσε στην καριέρα της ενάντια στην πατριαρχία και το τίμημα που έπρεπε να πληρώσει για να παραμείνει ο εαυτός της όντας στο επίκεντρο της δημόσιας σφαίρας εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

Μαντόνα: Η περιοδεία «Celebration Tour» και η επιστροφή της στη σκηνή

Την επομένη της ανακοίνωσης των ημερομηνιών για την επερχόμενη 40η επετειακή της περιοδεία «Celebration Tour», η τραγουδίστρια συζητά την επιστροφή της στη σκηνή και τα σχέδιά της για τη βιογραφική ταινία που ετοιμάζεται εδώ και καιρό.

«Πρόκειται να δημιουργήσω μια άλλη παράσταση και δουλεύω για αρκετά χρόνια στο σενάριο για τη ζωή μου», είπε η τραγουδίστρια στο περιοδικό. «Είναι μια καλή στιγμή για μένα - μαζεύω ιδέες, εμπνέομαι, κάνω παρέα με δημιουργικούς ανθρώπους, παρακολουθώ ταινίες, βλέπω τέχνη, ακούω μουσική».

Η περιοδεία της Μαντόνα θα ταξιδέψει σε 35 πόλεις του κόσμου, ξεκινώντας στις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ, προτού περάσει στο Ντιτρόιτ, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες, το Ντάλας και το Σαν Φρανσίσκο, για να ολοκληρωθεί στο Λας Βέγκας στις 7 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια, η τουρνέ θα συνεχιστεί στην Ευρώπη, ξεκινώντας με ένα πρώτο ραντεβού στην O2 Arena του Λονδίνου στις 14 Οκτωβρίου και θα τελειώσει στο Άμστερνταμ την 1η Δεκεμβρίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας ή τίτλος για τη βιογραφική ταινία.

Οι εικόνες από τις φωτογραφίσεις του Vanity Fair θα αποτελέσουν μέρος μιας έκθεσης των Luigi & Iango τον Σεπτέμβριο στο Palazzo Reale Museum στο Μιλάνο. Η ιταλική έκδοση του VF βγαίνει στα περίπτερα σήμερα, ακολουθούμενη από τις εκδόσεις της Ισπανίας και της Γαλλίας στις 25 Ιανουαρίου.

(Με πληροφορίες του Billboard)

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice