Paris Hilton ©EPA/NINA PROMMER
Πάρις Χίλτον: Σε λίγους μήνες η κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ ©EPA/NINA PROMMER
Celebrities

Η Πάρις Χίλτον έγινε μητέρα μέσω παρένθετης

«Ήταν πάντα το όνειρό μου» ανέφερε η socialite

62224-137655.jpg
Newsroom |

Πάρις Χίλτον: Έγινε μητέρα, μέσω παρένθετης

Η διάσημη κληρονόμος Πάρις Χίλτον αποκάλυψε χθες πως η ίδια και ο σύζυγός της Κάρτερ Ρέουμ υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί- έναν γιο- μέσω παρένθετης μητέρας.

Η 41χρονη Χίλτον επιβεβαίωσε επίσης τα νέα στο People, λέγοντας: «Ήταν πάντα το όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο ευτυχισμένη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε την οικογένειά μας μαζί και οι καρδιές μας είναι γεμάτες από αγάπη για το αγοράκι μας».

Η Πάρις, πάντως, δεν αποκάλυψε πότε υποδέχτηκαν το μωρό τους αλλά ούτε και το όνομά του.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο People τον Δεκέμβριο, η Χίλτον συζήτησε το σχέδιο του ζευγαριού να αποκτήσει μωρό. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στα τέλη του περασμένου έτους, λέγοντας ότι η «χρυσή» κληρονόμος και ο Ρέουμ ξεκίνησαν τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) κατά τη διάρκεια της της πανδημίας COVID-19. «Ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και είπα, “Αυτός είναι ο τέλειος συγχρονισμός. Συνήθως, είμαι σε αεροπλάνο 250 ημέρες το χρόνο, τώρα που όλα έχουν κλείσει είναι η ευκαιρία μας».

Η Χίλτον και ο Ρέουμ αρραβωνιάστηκαν τον Φεβρουάριο του 2021 και παντρεύτηκαν σε μια τριήμερη γαμήλια τελετή τον Νοέμβριο. Ένας μακροχρόνιος φίλος της οικογένειας Χίλτον, ο Ρέουμ κατάγεται από το Σικάγο, είναι συγγραφέας, επιχειρηματίας και ξεκίνησε την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων M13.

Υπενθυμίζεται πάντως, πως ο σύζυγος της Πάρις Χίλτον έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδί, ένα 9χρονο κορίτσι, με τη σταρ του ριάλιτι Λάουρα Μπελίζι. Σύμφωνα με το Page Six, ο Κάρτερ Ρέουμ έχει δει την κόρη του μόνο μία φορά στη ζωή της, αν και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του : «Υποστηρίζει αυτό το παιδί. Αν και δεν έχει την παραδοσιακή σχέση πατέρας – κόρη, την φρόντιζε από τότε που γεννήθηκε και θα συνεχίσει να το κάνει».

Top Reads

Δείτε ακόμα

Στην Athens Voice